equilibrium

The art of life

Pensiunea Agroturistica Poiana (Poiana Negrii)

TRASEU: Bistrita (DN17) – Prundu Bargaului – Piatra Fantanele (Tihuta) – Poiana Stampei (DN17) – Dorna Candrenilor – se face dreapta de pe DN17 spre Poiana Negrii pe 174D, se trece pe langa fabrica de ape minerale Poiana Negrii (Coca-Cola HBC Romania) de unde se vede cu usurinta Pensiunea Agroturistica Poiana – Dor de Munte (video). Traseu Bistrita – Poiana Negrii: 80 km.

Va recomand sa faceti un plin si de la Izvorul Poiana Negrii cu o apa minerala deosebita si care se gaseste in imediata apropriere a pensiunii. Daca va cazati in acest pitoresc loc puteti face zilnic drumetii spre traseul Vf. Ousorul, Vf. Suhard, Rezervatia geologica 12 Apostoli, Sarisor, Saru Dornei, Saru Bucovinei, Neagra Sarului, Piatra. Se mai pot face plimbari cu jepp-uri autentice pe trasee OffRoad, river rafting, plimbări cu bărcile pe Dorna sau Bistriţa, drumeţii montane, închirieri biciclete, tiroliana sau via ferrata. Pentru impatimitii de si mai multa adrenalina se organizeaza ture de mountine biking pe traseul Vatra Dornei – Rusca – Cabana Giumalau – Vf. Giumalau – Obcina Mare – Vatra Dornei sau puteti incerca parcul de aventura Titi’s Adventure Park. Cazarea la Pensiunea Agroturistica Poiana este placuta, mancarea foarte gustoasa iar imprejurimile deosebite. Pentru tarife/dotare/facilitati cazare la pensiune, casute, apartament, camere duble sau triple sau in casuta din copac dati click aici. Va mai puteti relaxa si la urmatoarele pensiuni: La Bella Vista, Poiana Negrii sau Miruna.

Contact: Pensiunea Agroturistica Poiana – Dor de Munte

  • Str. Paraul Pietrei Nr 545/ Poiana Negrii/ Suceava/ tel: (0040) 745 809 234/ email:cazare.poiana@gmail.com

ATENTIE !!!  Pastrati natura curata. Nu lasati resturi si mizerii in urma dumneavoastra. Profitati de frumusetea naturii, protjand mediul !

17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

august 3, 2015 - Posted by | my art, turism | ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.