equilibrium

The art of life

Emi Plaza Mall – Bistrita

În Piaţa Mihai Eminescu va apărea primul mall din Bistriţa, promite omul de afaceri Gelu Drăgan care s-a apucat să reabiliteze o parte din clădire. El spune că, până la sfârşitul anului, vom putea intra în jumătate din Emi Plaza 1 care va funcţiona în partea clădirii dinspre parc. După testul de oportunitate, se va face şi cealaltă jumătate, apoi Emi Plaza 2. „ Mall-ul va avea 4 săli de cinematograf, aproximativ 160 de locuri de fiecare şi o sală de spectacole de 700 de locuri. Clădirea nu e mică pentru un mall, va avea şase etaje. Nu necesită supraetajări”, ne-a declarat Gelu Drăgan. El a explicat că toate oraşele mari au două tipuri de mall-uri, unul pe verticală în centru şi altul pe orizontală la periferie.„A se vedea Târgu Mureş cu Mureş Mall în centru şi Promenada pe orizontală la periferie, la fel Clujul cu Iulius Mall pe verticală şi Polus Center pe orizontală. Noi facem aici, în Piaţa Mihai Eminescu, Emi Plaza 1 pe verticală şi avem în plan să dezvoltăm şi Emi Plaza 2 pe orizontală unde e şi Mobexpert. În cursul acestui an (2013) se va deschide o parte din Emi Plaza 1 pe partea care se vede dinspre parc. Sunt două corpuri independente, corpul B unde se află şi magazinul Profi care va avea în jur de 10.000 de metri pătraţi şi corpul A, independent de acesta. Imediat după confirmarea oportunităţii, extindem pe jumătatea cealaltă de clădire. E o investiţie mare, dar ne-o putem permite fără să luăm credite de la bănci”, a spus Gelu Drăgan. (Timponline)

Despre EMI CorporationInfiintata in anul 1994 ca societate cu raspundere limitata EMIcorporation pune la dispozita clientilor sai spre inchiriere la cele mai avantajoase preturi , spatii comerciale , spatii pentru birouri in zone centrale , ultra centrale si nu numai  in orase precum Bistrita , Cluj , Targu Mures si Bucuresti.Specializati in prestaria servicilor EMIcorporation intampina potentiali clienti cu oferte in diferite domenii :

  • s.c. CARBIS s.a. –   inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate
  • s.c. ECOPRINT MEDIA s.r.l. – activitati ale agentiilor de publicitate
  • s.c. NAENO CAR s.r.l – activitati de inchiriere si leasing cu autoturisme si autovehicule rutiere usoare
  • s.c. MEBIS TRADING s.a. comert cu ridicata al masinilor/ unelte
  • s.c. DRAGAN SI FIII s.r.l. – inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate
  • s.c. DEMINI s.a. – inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate
  • s.c. Peter Mar s.r.l – baruri si alte activitati de servire a bauturilor (EMI Corporation)

UPDATE: 23 aprilie 2013 Dacă nu sistează lucrările la Mall, Drăgan se poate alege cu dosar penal. Autorităţile locale spun că vor anunţa poliţia dacă omul de afaceri Gelu Drăgan nu va sista lucrările la Mall-ul pe care vrea să-l construiască în Piaţa Mihai Eminescu din Bistrița. Drăgan a fost somat să oprească lucrările şi dacă nu va face acest lucru riscă să se aleagă cu un dosar penal. „Amenda de 10.000 de lei a fost dată firmei Emi Corporation Serv SRL al cărei reprezentant legal este Gelu Drăgan. Din câte ştim noi, până în prezent dânsul nu a primit procesul verbal întocmit de Poliţia Locală. În zonă se lucrează în continuare chiar dacă a fost dată o somaţie pentru încetarea lucrărilor. Deocamdată nu mai putem face nimic pentru că aşa este legea, dar după ce vom avea confirmarea că a primit procesul verbal, dacă lucrările nu vor fi sistate, vom anunţa poliţia şi în acel moment nu mai vorbim despre o contravenţie ci despre o infracţiune”, a declarat pentru Bistriţeanul.ro – Adrian Turcu, şeful compartimentului Disciplina în Construcţii din cadrul Poliţiei Locale Bistriţa. Gelu Drăgan vrea să construiască un Mall în zona Mihai Eminescu însă a început lucrările fără a avea autorizaţie de construire. În urmă cu câteva zile, afaceristul a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că lucrează ilegal. În plus, poliţiştii locali i-au cerut acestuia să oprească lucrările până când totul va fi pus în legalitate.Nici după vizita poliţiştilor locali Gelu Drăgan nu s-a potolit, utilajele şi muncitorii fiind prezenţi în zonă chiar şi noaptea, lucrând la lumina unor reflectoare. (Bistriteanul)

UPDATE: 23 aprilie 2013  Mall-ul din Eminescu va avea 4 sali de cinema (VIDEO). Gelu Drăgan e pus pe fapte mari. Omul de afaceri bistriţean e în toi cu lucrările la clădirea din Piaţa Mihai Eminescu, unde vrea să construiască un mall. Primul mall adevărat din Bistriţa va fi gata în câteva luni, după cum spune Drăgan. Emi Plaza 1 se va numi primul Mall din Bistriţa. Mall-ul va fi construit în clădirea din Piaţa Mihai Eminescu, clădire care e acum în şantier şi în interiorul căreia lucrările avansează destul de repede.Drăgan vrea să facă un Mall adevărat la Bistriţa, pe şase etaje. Mall-ul va avea hipermarket la parter iar la etajele superioare va avea magazine, food-court, 4 săli de cinema. Omul de afaceri Gelu Drăgan e foarte optimist şi spune că Mall-ul (jumătate din clădire, partea dinspre parc) va fi inaugurat în septembrie anul acesta, adică peste doar patru luni! În ceea ce priveşte autorizaţiile de la Primărie, Gelu Drăgan spune că a discutat cu primarul Ovidiu Creţu şi acesta i-a spus că abia aşteaptă să se contruiască un mall la Bistriţa. „Sper să reuşească şi Primăria să se mişte la fel de repede ca şi noi”, a răspuns Gelu Drăgan. (Observator-BN)

 

aprilie 22, 2013 - Posted by | bistrita, business |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.