equilibrium

The art of life

Profi Beclean (BN)

PROFI ANGAJEAZA PERSONAL PENTRU NOUL MAGAZIN DIN BECLEAN

Profi logoPosturi disponibile: Sef magazin/ Sef tura, casier/ lucrator commercial, vanzator legume fructe/ vanzator mezeluri, receptioner marfa. Va asteptam la interviurile de selectie, joi, 10 septembrie si vineri 11 septembrie in intervalul orar 09:00 – 14:00 la Pesiunea Meles din Beclean.

profi.ro – Profi, mai ieftin, mai bun, mai aproape!

mai multe detalii pe: ejobs, bestjobs, angajari/cariere Profi Supermarket

UPDATE: 19 octombrie 2015  Un nou magazin Profi se deschide la Beclean.  Joi 22 octombrie se deschide la Beclean magazinul Profi in Piata Libertatii nr. 2. (Radio Transilvania Bistrita)

PROFI Beclean UPDATE: 23 octombrie 2015 PROFI a crescut la 350 de magazine prin inaugurarea a trei unitati la BECLEAN, Bacau si Oradea. Unitatea din Beclean, Jud.Bistrita-Nasaud, sporeste la 164 numarul localitatilor in care reteaua este prezenta. Situata in localul fostului restaurant Somesul, pe Str. Piata Libertatii nr.2, aceasta are o suprafata totala de 643.01, din care sala de vanzari masoara 456 mp, si functioneaza in format Standard.

PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania, fiind prezenta in toate judetele si in municipiul Bucuresti. Planurile companiei prevad inaugurarea a cel putin 100 de magazine in acest an si continuare extinderii cu alte cel putin 100 in 2016. PROFI detine magazine in format Standard si City in orase si in format Loco in zonele rurale, adaptandu-si oferta astfel incat sa corespunda cerintelor consumatorilor si sa poata patrunde in zone pana acum considerate a fi inaccesibile retailului modern. Toate acestea si ampla implicare in activitati sociale dedicate copiilor au facut ca PROFI sa devina unul dintre brandurile puternice din Romania.

poza PROFI BECLEAN
www.profi.ro

Reclame

Septembrie 9, 2015 - Posted by | bistrita, business |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: