equilibrium

The art of life

Selgros Cash&Carry Bistrita

SelgrosAgenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud anunță publicul interesat asupra propunerii de implementare a doua proiecte de interes județean. SC SELGROS CASH&CARRY SRL a depus spre aprobare ‘’PUZ – Construire magazin cash&carry Selgros, în municipiul Bistrița, str.Calea Moldovei,nr.13, în extravilanul municipiului Bistrița, teren de categoria de folosință curți- construcții”. Planul Urbanistic Zonal are drept scop construirea unui magazin Cash&Carry Selgros și a unei galerii comerciale, cu acces dinspre Calea Moldovei. În imediata vecinătate a viitorului complex comercial se află un ansamblu de locuințe, Piața Primăriei, spațiii comerciale (Penny și Altex). Terenul care face obiectul P.U.Z. are o suprafață de 68.765 m2, proprietate privată a S.C. MATRIX DEVELOPMEN S.A. și SC SELGROS CASS&CARRY SRL, conform P.U.G. Bistrița, fiind în zonă destinată instituțiilor publice și serviciilor de tip complex comercial. Prin implementarea acestui proiect se va construi o suprafață propusă – 29 015 m2 cu regim de înălțime propus – parter, P+1 parțial în magazin și maxim P+1 în cazul Galeriei Comerciale și se vor amenaja: spații verzi pe o suprafață de 2 072,5 m2 , suprafețe, trotuare, drumuri 200 locuri de parcări . În urma consultărilor din cadrul CAT din data de 14.09.2016 s-a luat decizia inițială conform căreia varianta de plan propusă nu necesită evaluare de mediu, iar planul va fi adoptat fără aviz de mediu.

Într-o postare pe Facebook, directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului, Sever Roman, scrie: „O investiţie de 15-16 milioane de euro se dorește a fi implementată în Bistriţa. Dacă va fi o iarnă blândă, lucrările la magazinul Selgros vor începe în ianuarie şi se estimează finalizarea lor în maximum 5 luni. În paralel se vor demara lucrările la Galeria Comercială (Bistrița Retail Park). H&M, C&A vor veni la Bistriţa şi, în final, McDonald’s sau KFC vor deschide primul magazin în acest complex”.

„Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 19 magazine în România. Suntem apreciați în primul rând de clienţii profesionişti, care găsesc în magazinele noastre tot necesarul pentru afacerea lor. Oferim zilnic un sortiment bogat şi diversificat, calitate înaltă la preţuri avantajoase și servicii excelente. Cu alte cuvinte, soluții eficiente pentru afaceri profitabile. Magazinele noastre funcţionează în sistem cash & carry, o formă de comerţ en-gros cu autoservire, pe bază de legitimație, în care clientul îşi alege produsele, le achită şi le transportă la locul afacerii sale, pentru a le folosi ca și consumabile sau a le revinde. Fiecare magazin Selgros din Romania pune la dispozitia clientilor peste 41.000 de articole, dintre care aproximativ 24.000 de articole Food şi peste 17.000 de articole Non-Food. Suprafața de vânzare standard a magazinelor noastre este de 10.000 de metri pătrați. Fiecare magazin dispune de parcare cu 500-700 de locuri, parțial acoperite”, este descrierea comnpaniei, de pe site-ul propriu.

În magazinele Selgros, plata se poate face cu tichete de masă, tichete cadou, tichete sociale și tichete sociale pentru grădiniță Edenred, Sodexo, Up și Cuget Liber.

Selgros Cash&Carry SRL este o societate a grupului TransGourmet, controlat astăzi integral de compania Coop Elveţia, Selgros deținând în prezent 87 de magazine, 44 în Germania, 15 în Polonia, 8 în Rusia şi 20 în România. TransGourmet acţionează în domeniul B2B-Foodservice în Germania, Elveţia, Franţa, Austria, Polonia, România şi Rusia. În 2014, Grupul Transgourmet înregistra 22.800 de angajați în Europa și venituri de circa 7,5 mld euro.

Selgros a intrat pe piaţa românească în anul 2001 prin deschiderea primului magazin în Braşov, unde se află şi sediul administraţiei centrale. Rețeaua Selgros s-a extins apoi an de an, fiecare din cele 21 magazine însemnând o investiție de circa 15 milioane de euro:

  1. 2002: Bucureşti-Pantelimon, Bucureşti-Băneasa şi Târgu Mureş 1
  2. 2003: Bucureşti-Berceni
  3. 2004: Constanța Sud şi Timişoara
  4. 2005: Oradea, Cluj Napoca, Arad şi Craiova
  5. 2006: Ploieşti şi Bacău
  6. 2007: Iaşi, Suceava şi Galați
  7. 2008: Brăila, Bacău
  8. 2009: Bucureşti-Drumul Taberei
  9. 2011: Constanța Nord
  10. 2016: Târgu Mureş 2, Alba Iulia

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 21 magazine în România. Magazinele funcţionează în sistem cash & carry, o formă de comerţ en-gros cu autoservire, pe bază de legitimație, în care clientul îşi alege produsele, le achită şi le transportă la locul afacerii sale, pentru a le folosi ca și consumabile sau a le revinde. Fiecare magazin Selgros din România pune la dispoziția clienților peste 41.000 de articole, dintre care aproximativ 24.000 de articole Food şi peste 17.000 de articole Non-Food.

Compania a ajuns anul trecut la afaceri de 2,9 mld. lei (645 mil. euro), în creş­tere cu 3,5% faţă de anul anterior. Selgros a reluat expansiunea după aproa­pe cinci ani de pauză. Compania a intrat pe piaţa locală în 2001 şi a fost una dintre cele mai prudente reţele în ceea ce priveşte expansiunea, având doar 21 de magazine în România după 16 ani de prezenţă. Reţeaua deţinută de grupul elveţian COOP a reluat expansiunea într-o perioadă în care consumul este pe trend ascendent.

Pe piaţa din România sunt active doar cele două reţele moderne de tip cash&carry, Metro Cash&Carry fiind prezent din 1996, iar Selgros Cash&Carry din 2001.

Selgros Cash&Carry | comunicat ANPM – Agentia Nationala pentru Protectia Mediului

Planul Urbanistic Zonal pe agenda consilierilor locali

UPDATE: 22 noiembrie 2016 Primul mall va fi deschis pe locul fostei UCTA la piaţa rușilor, în spatele supermarketului Penny, anul viitor. „O investiţie de 15-16 milioane de euro se dorește a fi implementată în Bistriţa. Dacă va fi o iarnă blândă, lucrările la magazinul Selgros vor începe în ianuarie şi se estimează finalizarea lor în maximum 5 luni. În paralel se vor demara lucrările la galeria comercială. H&M, C&A vor veni la Bistriţa şi, în final, McDonald’s sau KFC vor deschide primul magazin în acest complex” spune directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului, Sever Roman, pe o reţea de socializare. Centrul comercial va avea două segmente, unul fiind magazinul Selgros Cash & Carry, iar celălalt galeria comercială, adică mult aşteptatul Bistrița Retail Park. „Prin implementarea acestui proiect se va construi o suprafață propusă de 29.015 metri pătrați, cu regim de înălțime propus – parter, P+1 parțial în magazin P+1 în cazul Galeriei Comerciale și se vor amenaja: spații verzi pe o suprafață de 2072,5 metri pătrați, suprafețe, trotuare, drumuri, 200 de locuri de parcări”, se arată în documentaţia depusă la Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud. Se pare că tot pe Calea Moldovei, în zona Kaufland se va construi încă un mall, anunţat încă din 2008, documentația fiind aproape gata.

D I S P O Z I Ţ I E – privind convocarea Consiliului local al municipiului Bistriţa în şedinţă extraordinară, în data de 24 noiembrie 2016, ora 15,00

Primarul municipiului Bistriţa; având în vedere:  Urgența invocată în adresa nr.7000/21.11.2016, înregistrată la Primăria municipiului Bistrița cu nr.111169/21.11.2016, a SC Româno-Germană de Proiectare și Producție ”V&K”SRL România, prin care se solicită introducerea în cel mai scurt timp posibil pe ordinea de zi a unei ședințe a Consiliului local al municipiului Bistrița a Planului Urbanistic Zonal ”UTR 30 – Subzona Comerț, Servicii și Alimentație Publică”, motivat de necesitatea finalizării documentațiilor tehnice în vederea demarării lucrărilor de execuție la începutul anului 2017;

prevederile art.39 alin.2, alin.3, alin.5 şi alin.6 din Legea administraţiei publice locale nr.215/2001, republicată, cu modificările si completările ulterioare;

prevederile art.39, alin.2 şi alin.3, ale art.40, alin.1 din Regulamentul de organizare şi funcţionare a Consiliului local al municipiului Bistriţa aprobat prin Hotărârea nr.250/26.11.2009 a Consiliului local al municipiului Bistriţa;

în temeiul art.68 alin.1, art.115 alin.1 lit.”a” din Legea administraţiei publice locale nr.215/2001, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,

D I S P U N E : ART.1. – Se convoacă Consiliul local al municipiului Bistriţa în şedinţă extraordinară, în data de 24 noiembrie 2016, ora 15,00. Şedinţa va avea loc în sala de şedinţe a Primăriei municipiului Bistriţa, cu următoarea.

ordine de zi:

Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal ”UTR 30 – Subzona Comerț, Servicii și Alimentație Publică”, în intravilanul municipiului Bistrița, str. Calea Moldovei nr.13, beneficiar SC ”SELGROS CASH&CARRY”SRL și SC ”EUROPOLIS BV DEVELOPMENT”SRL. (PRIMAR, OVIDIU TEODOR CREŢU | AVIZ DE LEGALITATE,  SECRETAR FLOARE GAFTONE)

Selgros Bistrița se va deschide la jumătatea anului 2017. H&M va fi ancora principală a Bistrița Retail Park, printre chiriași fiind și Pepco, C&A, Deichmann, Takko, Drogerie Markt si multi altii

UPDATE: 6 februarie 2017  Selgros Bistrița se va deschide până la jumătatea anului 2017. Magazinul face parte din proiectul Bistrița Retail Park.  Selgros Bistrița va avea o suprafață de 7.875,25 mp, parter și un corp P+1 etaj. Bistrița Retail Park este prima galerie comercială din Bistrița, cu o suprafață totală de 15.000 mp și 225 locuri de parcare. Bistrița Retail Park este situat în Calea Moldovei, nr. 13 și va cuprinde, pe lângă magazinul Selgros, alte 22 de unități cu suprafețe variabile. H&M va fi ancora principală a Bistrița Retail Park, printre chiriași fiind și Pepco, C&A, Deichmann, Takko, Drogerie Markt, McDonalds sau KFC. (Proprety Buzz)

Selgros Bistrita face angajari! Se cauta Consilier vânzări Relaţii clienţi

UPDATE: 12 februarie 2017 Selgros Bistrita cauta Consilier vânzări Relaţii clienţi. Descrierea postului:Ca şi consilier clienţi vă ocupaţi de achiziţia permanentă de noi clienţi, de menţinerea unei relaţii pozitive cu aceştia şi de promovarea imaginii/serviciilor firmei, în scopul creşterii vânzărilor. Vizitaţi zilnic anumiţi clienţi din zona de care răspundeţi pentru a le oferi informaţii legate de ofertele şi serviciile magazinului nostru, precum şi pentru a culege informaţii legate de dorinţele, solicitările sau eventualele nemulţumiri ale clienţilor. Prelucraţi informaţiile de la clienţi în sistem şi ştiţi să interpretaţi corect datele din listele de clienţi, astfel încât să puteţi stabili planurile de vizitare.

Cerințe: Vă place să lucraţi cu oameni şi să aveţi o muncă dinamică. Reuşiţi să comunicaţi cu oricare client al magazinului şi să dezvoltaţi o relaţie pozitivă cu acesta, păstrându-vă calmul şi amabilitatea chiar şi în situaţii dificile. Vă place sa șofați și posedați permis de conducere categoria B.

Ofertă (bonusuri, beneficii):
– salariu atractiv;
– mașină, tabletă și telefon de serviciu;
– training de specialitate;
– oportunitatea unei cariere într-un concern internațional;
– sistem informatic performant. (Selgros Romania)

Din 15 septembrie DESCHIDEM Selgros Bistrita

UPDATE: 1 septembrie 2017 Sfatul meu de toamna este sa vizitati magazinul cel mai proaspat! Sunt Andi Moisescu si din 15 septembrie va invit la Bistrita, in Calea Moldovei nr. 13 B magazinul meu preferat! Selgros, din 15 septembrie, acasa, la Rebreanu si Cosbuc!

Selgros – club petru profesionisti si pasionati, de bunataturi!

Selgros deschide la Bistrița al treilea magazin cu format nou al rețelei

UPDATE 11 septembrie 2017 Selgros deschide primul sau magazin la Bistrita si al treilea cu format nou al retelei.
Selgros Cash&Carry Romania, unul dintre cei mai importanti operatori din comertul romanesc, inaugureaza la Bistrita a treia sa unitate in format compact, dupa cele din Targu Mures si Alba Iulia, deschise in 2016.

Clientii sunt asteptati in magazin cu o sortimentatie de marfuri alimentare, specifica Selgros, precum si cu o selectie reprezentativa a gamei de produse nealimentare.

“Magazinul de la Bistrita este al treilea in format compact din tara. Vom oferi membrilor clubului nostru, profesionisti si pasionati de bunataturi, acelasi sortiment diversificat si sofisticat, de care se bucura toti clientii nostri, intr-un format modern si prietenos”, a declarat Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry Romania.

Magazinul are o suprafata de vanzare de 4.000 mp (fata de cei 10.000 mp ai unitatilor standard Selgros), si respecta accentul pus de Selgros pe competenta sa majora in produse alimentare si gastronomie.

Structura acestuia integreaza conceptul de piata adoptat de catre companie incepand cu 2014, cu legume si fructe, peste si fructe de mare, carne si produse de brutarie.

De asemenea, magazinul gazduieste si o vitrina asistata cu branzeturi si delicatese, semipreparate din carne si specialitati. In plus, unitatea asigura un spatiu reprezentativ, dedicat articolelor nealimentare, printre care: articole pentru copii, articole de sezon, electronice si electrocasnice precum si o variata gama de articole de menaj.

Selgros Cash&Carry Romania si-a inceput activitatea pe piata locala in 2001, iar in prezent detine 21 magazine in Bucuresti, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj-Napoca, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava si Constanta.

Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operatiuni in Elvetia, Franta, Germania, Austria, Polonia, Romania si Rusia. (SURSA: TrendsHRB)

Reclame

septembrie 19, 2016 - Posted by | bistrita, business | ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat asta: