equilibrium

The art of life

Rockstadt Extreme Fest 2017 (10 – 13 august Rasnov)

Rockstadt 2017Editia cu numarul 5 a festivalului Rockstadt Extreme Fest, totodata o editie aniversara, va avea loc in perioada 10-13 august 2017, de joi pana duminica si isi propune sa fie si cea mai grandioasa de pana acum.Timp de 4 zile, zeci de formatii internationale vor concerta pe Terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov in cadrul celui mai iubit si apreciat festival de muzica extrema din Romania. Abonamentele au fost deja puse in vanzare, lista pentru etapele de presale pana in august 2017 fiind disponibile mai jos. La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile , ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.Desi programul pe zile va fi disponibil doar in lunile premergatoare festivalului, organizatorii promit ca pentru editia din 2017 vom avea un festival cu adevarat grandios, lucru posibil doar multumita sustinerii venite din partea publicului in toti acesti patru ani. Ca o noutate pentru acest an, categoria VIP a fost eliminata. In schimb, sesiunile de Meet And Greet vor fi din acest moment publice, in limita timpului impus de managementul formatiilor.

Pretul abonamentelor este urmatorul:

 • 150 lei – 1.09 – 15.09 2016
 • 190 lei = 16.09 – 16.11.2016
 • 230 lei = 17.11.2016 – 1.02.2017
 • 270 lei = 2.02 – 09.07.2017
 • 300 lei = 10.07.2017 si pe toata durata festivalului

Biletele pot fi gasite pe site-ul oficial, www.rockstadtextremefest.ro cat si in punctele de vanzare deja cunoscute: Reteaua de bilete Eventim, MyTicket si Bilete.ro. Pentru achizitia in sistem international, biletele pot fi achizitionate de pe pagina oficiala a festivalului.

Info tickets: http://www.rockstadtextremefest.ro/index.php/en/bilete

Primele confirmari pentru editia din 2017 vor urma in foarte scurt timp, in timp ce festivalul va mentine aceeasi directie de a oferi publicului un line-up cat mai variat, cu trupe in premiera pentru Romania, showuri concept cat si concerte exclusive. (Rockstadt Extreme Fest 2017 – Facebook)

= OPETH = CONFIRMATI PENTRU ROCKSTADT EXTREME FEST 2017

UPDATE: 9 noiembrie 2016 Grupul suedez OPETH este primul nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, eveniment ce va avea loc in perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov.

Abonamentele au fost deja puse in vanzare, lista pentru etapele de presale pana in august 2017 fiind disponibile mai jos. La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile , ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

Un nume ce probabil nu mai are nevoie de prezentare, un nou album ce a ajuns pe primele locuri in cele mai importante topuri din lume, o formatie a carei concerte ajung sold out in doar cateva minute, OPETH va concerta pentru prima data la Rockstadt Extreme Fest.  De la formarea in 1990, Opeth au redefinit un gen si apoi consolidat o identitate muzicala unica, eliminand orice preconceptie si prezentand un palmares impresionant de 12 albume ce au transformat Opeth in una din cele mai bune formatii de pe planeta, fie ca vorbim de albume sau concerte. La Rockstadt Extreme Fest, Opeth vor ajunge si cu un nou album, Sorceress, lansat via Nuclear Blast Records, inregistrat in legendarul studio britanic Rockfield (Queen, Rush, Judas Priest, Mike Olfield) si propulsat pe primul loc in topurile internationale. Adorata si totodata contestata, viziunea muzicala a acestor suedezi a spart mereu orice bariera conceptuala, iar showul din august va demonstra de ce Opeth este la momentul actual una din cele mai importante nume ale scenei rock/metal internationale. Opeth, trupa ce a fost si cea mai ceruta in sondajul realizat printre fanii festivalului, este primul headliner confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2017. (comunicat Rockstadt 2017)

= NILE = CONFIRMATI PENTRU ROCKSTADT EXTREME FEST 2017

Grupul american NILE este al doilea nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, eveniment ce va avea loc in perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov. Combinand viteza extrema si nihilismul muzicii death metal cu un concept bazat pe muzica si istoria Orientului Mijlociu, Nile este una din cele mai cunoscute si respectate trupe ale curentului international death metal, cu o cariera de peste 20 de ani si un palmares discografic impresionant.Avandu-i in componenta pe Karl Sanders, Dallas Toler-Wade si George Kollias (considerat unul din cei mai buni tobosari din lume), muzica Nile este caracterizata prin complexitate si viteza, caracteristici ce au dobandit recunoasterea atat din partea fanilor cat si a jurnalistilor. Conceptul liric este bazat pe interesul manifestat de Karl Sanders pentru egiptologie si cultura din perioada antica a Orientului Mijlociu. Timp de 4 zile, zeci de formatii internationale vor concerta pe Terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov in cadrul celui mai iubit si apreciat festival de muzica extrema din Romania. (Rockstadt – facebook)

= ALESTORM = CONFIRMATI PENTRU ROCKSTADT EXTREME FEST 2017

UPDATE: 10 noiembrie 2016 ALESTORM este al treilea nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, eveniment ce va avea loc in perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov. Dupa anularea showului din 2016, ALESTORM a fost de departe una din cele mai cerute formatii pentru festival. Mai mult, scotienii vor ajunge la Rockstadt Extreme Fest si cu un nou album ce urmeaza a fi lansat anul viitor.Deseori catalogati drept power metal, realitatea e ca Alestorm a fost mai degraba identificata cu un stil muzical aparte, True Scottish Pirate Metal, o satira identificata prin temele lirice si muzicale inspirate din povestile cu pirati. Succesul a venit odata cu semnarea parteneriatului cu Napalm Records, iar din acel moment scotienii au devenit fenomen pe intreg mapamondul. Clipuri cu zeci de milioane de vizualizari si in principiu o abordare muzicala tipic rock n roll au oferit acestei formatii din orasul Perth uneltele necesare pentru a-si raspandi mesajul in cadrul celor mai mari festivaluri din lume, sustinand turnee sold-out in Europa. (Rockstadt 2017 – Notes Facebook)

= KORPIKLAANI = confirmati pentru ROCKSTADT EXTREME FEST 2017

UPDATE: 16 noiembrie 2017 KORPIKLAANI este al cincilea nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, eveniment ce va avea loc in perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov. Un nume ce probabil nu are nevoie de prezentare, Korpiklaani este lider incontestabil al scenei folk metal internationale, grup format in 2003 cu intentia de a readuce la viata muzica traditionala folk. Totusi, nimeni nu ar fi putut prezice impactul pe care aceasta formatie il va avea asupra scenei metal. Imbinand muzica metal cu instrumente nonconventionale si un concept liric bazat aproape integral pe lirica finlandeza, Korpiklaani a devenit una din cele mai puternice nume ale scenei, sustinand constant turnee masive in Europa sau America de Nord si invitati de fiecare data pe scena celor mai mari evenimente de profil din lume. Cu un palmares discografic ce numara peste 12 materiale, cel mai nou album al finlandezilor poarta numele Noita, primul album inregistrat alaturi de Sami Pertulla (acordeon), membru ce a adus o contributie masiva asupra partilor folclorice. Un nou album va fi lansat in scurt timp.

UPDATE: 20 noiembrie 2016 IXXI, Necrovile, Anime Torment si Zombie Attack sunt cele mai noi nume confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, eveniment ce va avea loc in perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov.

= AUGUST BURNS RED = confirmati la Rockstadt Expreme Fest 2017

UPDATE: 25 noiembrie 2016 AUGUST BURNS RED este al patrulea nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, eveniment ce va avea loc in perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov. De la aparitia in 2003 in scena locala din Lancaster, August Burns Red a evoluat in unul din cele mai importante nume ale scenei metal moderne, avand o legiune masiva de fani pe intreg mapamondul. August Burns Red au petrecut toata aceasta perioda in incercarea de a consolida un echilibru intre un sound heavy si agresiv, cu un continut liric aparte, oferind in acelasi timp o abordare muzicala inventiva, dinamica. Palmaresul trupei include 5 materiale discografice, un al saselea urmand a fi lansat in 2017. Cel mai nou album, Found In Far Away PLaces, a debutat pe locul 4 in Billboard Top Albums Chart, 9 in Billboard Top 200, in timp ce piesa ‘Identity’ a fost nominalizata pentru Best Metal Performance in cadrul Premiilor Grammy. August Burns Red a concertat in toata lumea alaturi de Underoath, A Day To Remember, Lamb Of God, Bring Me The Horizon sau Every Time I Die, din America de Sud si pana in Europa, Australia, Japonia, Rusia si chiar Africa de Sud. De doua ori headlineri in cadrul celebrului turneu Vans Warped Tour, August Burns Red va concerta pentru prima data in Romania, la Rockstadt Extreme Fest.

= NAPALM DEATH = confoirmati la Rockstadt Extreme Fest 2017

UPDATE: 2 decembrie 2016 NAPALM DEATH este cel mai nou nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, eveniment ce va avea loc in perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov.Fondatori incontestabili ai genului grindcore, Napalm Death imping constant bariera muzicii metal catre noi extreme ale intensitatii, renegand orice notiune de meldoie, subtilitate sau bun gust pentru a oferi un asalt sonic inficosator in brutalitatea sa fara lipita. Lansat in 1982, experimentul sonic Napalm Death a evoluat intr-o mutatie nemaintalnita, catalogata drept grindcore, un fel de atac sonic extremist caracterizat de compozitii cu o durata scurta si un comentariu liric sociopolitic. Cu un palmares discografic ce numara 17 materiale full-length, Napalm Death ramane si astazi o declaratie impotriva banalului muzical dar si cultural.

= LEPROUS = confirmati la Rockstadt Extreme Fest 2017

UPDATE: 6 decembrie 2016 LEPROUS este cel mai nou nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, eveniment ce va avea loc in perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov. Este aproape imposibil sa compari muzica Leprous. Ii poti asemana cu Opeth, Arcturus, Porcupine Tree, Van Der Graaf Generator sau Emperor. Mai mult, acesti tineri muzicieni se regasesc atat in componenta Emperor cat si Ihsahn. Lansati in 2001, acesti tineri norvegieni au ajuns deja un nume important in scena progresiva europeana, cu un al patrulea album lansat in 2015 ce a ajuns in Top 100 in Finlanda, Germania, Belgia sau Olanda, disc promovat printr-un turneu european masiv, urmat de un turneu american. In 2017, Leprous vor sustine un extins turneu impreuna cu legendarul Devin Townsend si Between The Buried And Me. Muzical, Leprous variaza de la rock progresiv, la jazz, la metal. O experienta inedita pentru un ascultator cu mintea deschisa.

= WOLFHEART = confirmati la Rockstadt Extreme Fest 2017

UPDATE: 20 decembrie 2016 WOLFHEART este cel mai nou nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, eveniment ce va avea loc in perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov. Wolfheart este proiectul lui Tuomas Saukkonen, compozitor de origine finlaneza, multi-instrumentist, olist si producator. In mare parte, Tuomas este responsabil pentru majoritatea compozitiilor semnate de formatiile in care a activat, cunoscut drept un compozitor prolific, el activand inclusiv in Before The Dawn si Black Sun Aeon. Wolfheart a devenit insa prioritatea sa, iar ce a inceput ca un proiect solo a devenit ulterior un full band ce a lansat pana inp rezent doua materiale full length, un al treilea disc urmand a fi lansat anul viitor. Deseori comparati cu conationalii din Insomnium, muzica Wolfheart este caracterizata drept un death metal melodic, a carui tematica lirica este puternic incarcata cu melancolie.

= SUFFOCATION, FIT FOR AN AUTOPSY si TEETHGRINDER = confirmati la REF 2017

UPDATE: 15 ianuarie 2017 SUFFOCATION, FIT FOR AN AUTOPSY si TEETHGRINDER sunt cele mai noi nume confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, eveniment ce va avea loc in perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov.

Putine trupe pot fi creditate pentru consolidarea unei mosteniri, insa legendarul grup SUFFOCATION a facut intocmai acest lucru. Timp de 27 de ani Suffocation au creat muzica ce a devenit chiar standardul genului extrem. Suffocation reprezinta fuziunea compozitiei tehnice, a brutalitatii fara precedent si a groove-ului ce nu a fost niciodata duplicat. Albume monument precum Effigy of the Forgotten, Pierced From Within si Despise The Sun au influentat talentele muzicale de astazi, iar Suffocation ramane una din cele mai marcante nume din istoria muzicii metal.

Tocmai din New Jersey, FIT FOR AN AUTOPSY ajung pentru prima oara in Romania, trupa formata in 2008 si cu trei albume la activ, FFAA este unul din cele mai importante nume deathcore ale scenei contemporane, recent lansand un album split, The Depression Sessions, alaturi de Thy Art Is Murder si The Accacia Strain si concertand in toata lumea alaturi de Whitechapel, Suicide Silence, Emmure sau Carnifex. Sound-ul trupei imbina mizantropia lirica cu anihilarea sonica totala, oferind ascultatorului un asalt atat psihic cat si fonic.

Din Olanda, acesasta unitate grindgore in stilul Nasum, Converge sau Aborted, TEETHGRINDER a luat nastere in 2013 si a concertat pe intreg mapamondul alaturi de nume ca The Dillinger Escape Plan, Terrorizer, Vader sau Napalm Death. Imbinand furia grindcore cu muzica black si death metal, totul prezentat intr-o maniera ‘crust’, Teethgrinder devine un excelent asalt fonic.

= CARCASS = confirmati la REF 2017

UPDATE: 19 ianuarie 2017 CARCASS este cel mai nou nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, eveniment ce va avea loc in perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov. Una din cele mai emblematice formatii ale scenei metal, CARCASS a fost si prima formatie de metal extrem ce a incercat o abordare conceptuala diferita – una a fascinatiei pentru instrumentele chirurgicale. Luand nastere in 1985, Carcass s-a destramat dupa lansarea legendarului album Swansong, doar pentru a se reforma in 2007 ca proiect exclusiv live, urmand ca in 2013 sa revina cu un nou material discografic, Surgical Steel, album ce s-a bucurat de reactii foarte bune in randul publicului si criticilor deopotriva.

= ANNIHILATOR, POWER TRIP, GRIMEGOD, TAINE, KULTIKA, BLACKSHEEP si ALLOCHIRIA = noile confirmari la REF 2017

UPDATE: 16 februarie 2016 Luna februarie vine cu multe vesti si noi confirmari pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, eveniment ce va avea loc in perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov. Pentru prima data in istoria sa de 5 ani, Rockstadt Extreme Fest va avea patru headlineri, impartiti pe fiecare din cele patru zile ale festivalului, fiind pentru prima data cand prima zi a festivalului va avea parte de concerte pe ambele scene. Asadar, si numarul formatiilor participante va creste.

In ce priveste confirmarile, ANNIHILATOR va ocupa pozitia de headliner in prima zi a festivalului, 10 august. Considerata cea mai de succes trupa canadiana din istoria muzicii metal, Annihilator se bucura de un palmares impresionant ce numara peste 15 materiale full-length si vanzari de milioane de discuri in toata lumea, iar trupa fondata de legendarul Jeff Waters ramane la fel de emblematica si in 2017.

Din Texas, membra a prestigiosului Southern Lord Records, POWER TRIP vor ajunge pentru prima data in Romania, la fel si THREAD OF OMEN, grup din Africa de Sud ce va bifa primul concert sustinut vreodata la un festival european.

GRIMEGOD vor sustine un show aniversar ce marcheaza 20 de ani de la lansarea albumului Dreamside Of Me, in timp ce DIAMONDS ARE FOREVER revin la Rockstadt Extreme Fest, de aceasta data cu un nou material discografic.

Tocmai din Stockholm, o mostra de black metal, thrash si punk oferita de ANGREPP, GIVE EM BLOOD revin in Romania cu un nou material discografic, in timp ce AM FOST LA MUNTE SI MI-A PLACUT, noua senzatie a scenei underground autohtone, va ajunge pentru prima data pe scena festivalului.

Vorbin de showuri speciale, TAINE – una din cele mai vechi si emblematice formatii ale scenei autohtone – va oferi publicului un recital de 60 de minute ce se va dovedi cu siguranta o experienta muzicala aparte.

Confirmarile se incheie cu trei reveniri pe scena festivalului: KULTIKA, BLACKSHEEP si ALLOCHIRIA, cei din urma revenind cu un nou material discografic.

Abonamentele sunt disponibile in retea nationala si internationala, lista pentru etapele de presale pana in august 2017 fiind disponibila la urmatoarele tarife: 270 lei  = 2.02 – 09.07.2017 / 300 lei  = 10.07.2017 si pe toata durata festivalului. Biletele pot fi gasite pe site-ul oficial, http://www.rockstadtextremefest.ro cat si in punctele de vanzare deja cunoscute: Reteaua de bilete Eventim, MyTicket si Bilete.ro. Pentru achizitia in sistem international, biletele pot fi achizitionate de pe pagina oficiala a festivalului. La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului. (REF)

= KREATOR = este cel de-al patrulea headliner confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2017

UPDATE: 15 martie 2017 Editia din acest an va aduna un numar de peste 50 de formatii in ce va fi cea mai grandioasa editie de pana acum. Pentru prima data in istoria sa de 5 ani, Rockstadt Extreme Fest va avea patru headlineri, impartiti pe fiecare din cele patru zile ale festivalului, fiind pentru prima data cand prima zi a festivalului va avea parte de concerte pe ambele scene. Considerat cel mai mare nume al thrashului european si totodata unul din cele mai importante grupuri ale scenei metal internationale, showul KREATOR se va bucura de o productie pe masura si un nou album, Gods Of Violence, considerat de multi drept una din cele mai bune realizari discografice ai ultimilor ani. Pe lista noilor confirmari ii regasim pe NAPOLEON, una din cele mai marcante trupe britanice ale scenei metalcore, alaturi de LAST HOPE, reveniti la Rockstadt Extreme Fest dupa o pauza de 5 ani. JUCIFER, cel mai zgomotos duo al lumii, ajunge pentru prima data pe scena de la Rockstadt Extreme Fest, in timp ce INDIAN FALL se intorc pe scena festivalului dupa showul anulat in 2016.

= SOLSTAFIR SI ARCTURUS = CONFIRMATI PENTRU ROCKSTADT EXTREME FEST 2017

UPDATE: 6 aprilie 2017  SOLSTAFIR si ARCTURUS sunt cele mai noi nume confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, editie ce va avea loc in perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov.  Mai mult, editia din acest an va aduna un numar de peste 50 de formatii in ce va fi cea mai grandioasa editie de pana acum. Pentru prima data in istoria sa de 5 ani, Rockstadt Extreme Fest va avea patru headlineri, impartiti pe fiecare din cele patru zile ale festivalului, fiind pentru prima data cand prima zi a festivalului va avea parte de concerte pe ambele scene.

Solstafir nu este ca oricare alta trupa. Noul album Berdreyminn – ce va fi lansat in data de 26 mai si promovat in cadrul festivalului – este o confirmare a acestui lucru. Cum titlul poate fi tradus drept ‘visator’, ce defineste un ‘profet vizionar’, astfel este si esenta Solstafir, acesti patru islandezi a caror evolutie este din ce in ce mai impresionanta. Formatia continua sa abordeze teme psihedelice, influente classic rock si hard rock, dar in acelasi timp ramane fidela nucleului metal abordat in toti acesti ani. Insa Solstafir se concentreaza pe emotie si nu stil. Influentele sunt adunate si exprimate. Melancolie, singuratate, furie, bucurie, durere si placere, toate aceste stari se reflecta atat in noul album cat si interpretarea live.

Dupa ce in 2016 au cantat impreuna cu Mayhem si Borknagar, Hellhammer si ICS Vortex revin la Rockstadt Extreme Fest cu unul din cele mai apreciate si inovative formatii din scena black metal si a abordarii avant-garde, ARCTURUS. Lansati oficial in 1990, ARCTURUS se poate mandri cu ce este considerat unul din cele mai inovative albume black metal din istorie, Aspera Hiems Symfonia, lansat in 1995, un mix intre clasicul black metal norvegian, melodii clasice cat si o ‘stare’ tipic nordica rafinata, la fel cum si versurile se concentreaza asupra temelor anotimpului iernii cat si a noptii.  A urmat un alt album legendar, La Masquerade Infernale, lansat in 1997, un stil teatral, apropiat de conceptul carnavalului cu un stil muzical construit in jurul clapelor lui Sverd si consolidat de talentul vocal a lui Garm (Ulver). Alte materiale au urmat, in timp ce Garm a fost inlocuit de ICS Vortex, in final trupa oprind activitatea in 2007, doar pentru a se reuni in 2011. Un nou album, Arcturian, a fost lansat in 2015 iar un lucru este cert. ARCTURUS live este cu siguranta mai mult decat un simplu concert. (REF 2017)

= ALTAR, WHITE WALLS, DIABOLICAL = SI MULTI ALTII CONFIRMATI PENTRU ROCKSTADT EXTREME FEST 2017

= POWER TRIP = si-a anulat integrul turneu european din aceasta vara

UPDATE 14 iunie 2017 ALTAR, WHITE WALLS, DIABOLICAL sau CHRONOSPHERE se numara printre cele mai noi nume confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, editie ce va avea loc in perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov.

Mai mult, editia din acest an va aduna un numar de peste 50 de formatii in ce va fi cea mai grandioasa editie de pana acum. Pentru prima data in istoria sa de 5 ani, Rockstadt Extreme Fest va avea patru headlineri, impartiti pe fiecare din cele patru zile ale festivalului, fiind pentru prima data cand prima zi a festivalului va avea parte de concerte pe ambele scene.

ALTAR, una din cele mai vechi formatii romanesti din curentul metal, va urca pentru prima data pe scena Rockstadt Extreme Fest, in timp ce WHITE WALLS revin pe scena festivalului cu un show concept, in premiera, interpretarea integrala a albumului MAD MAN CIRCUS.

Ajunsa deja o prezenta nelipsita de pe scena festivalului, CLITGORE revin pentru acelasi show clasic pe a doua scena, in timp ce pe main stage va evolua DIABOLICAL, actualmente una din cele mai apreciate formatii death metal ale curentului scandinav. Din Grecia vom avea parte de thrash n roll semnat CHRONOSPHERE, in timp ce THE THIRTEENTH SUN vor prezenta cel mai nou album, deja notat excelent de presa de specialitate europeana. Dupa un show excelent in 2016, FOR THE WICKED revin si ei pe scena festivalului, lista noilor confirmari fiind completata de TILL LUNGS COLLAPSE, THEM FREQUENCIES si L.O.S.T. In miez de noapte, HYPNOSIS FIRESHOW vor ocupa spatiul din fata scenei principale pentru un show pirotehnic extrem de variat ce va imbina acrobatia cu muzica, totul intr-o productie viuala aparte.

Din pacate, POWER TRIP si-a anulat integrul turneu european din aceasta vara, insemnand si participarea la festivalul nostru. (REF 2017)

UPDATE: 28 iunie 2017 AN THEOS, GRIMAZE, SEVENTH GENOCIDE, TERRAVORE, EXACT DIVISION si STILL FALLING sunt trupele ce completeaza lineup-ul final pentru editia din acest an a festivalului Rockstadt Extreme Fest.

Playlist bands on Rockstadt 2017:

 1. Opeth (Sweden)
 2. Carcass (UK)
 3. Nile (USA)
 4. Napalm Death (UK)
 5. Suffocation (USA)
 6. Arcturus (Norway)
 7. Diabolical (Sweden)
 8. Solstafir (Iceland)
 9. Kreator (DE)
 10. Blacksheep (RO)
 11. Leprous (Norway)
 12. Power Trip (USA) – ANULAT
 13. Wolfheart (Finland)
 14. Alestorm (UK)
 15. Annihilator (Canada)
 16. Taine (RO)
 17. Korpiklaani (Finland)
 18. August Burns Red (USA)
 19. Chronosphere (Greece)
 20. IXXI (Sweden)
 21. Necrovile (RO)
 22. Anime Torment (Czech Republic)
 23. Zombie Attack (Ukraine)
 24. Kultika (RO)
 25. Fit for an Autopsy (USA)
 26. Teethgrinder (Netherlands)
 27. Thread of Omen (South Africa)
 28. Grimegod (RO)
 29. Angrepp (Sweden)
 30. Diamonds Are Forever (RO)
 31. Give Em Blood (Austria)
 32. Am Fost la Munte Si Mi-a Placut (RO)
 33. Allochiria (Greece)
 34. Napoleon (UK)
 35. Last Hope (BG)
 36. Jucifer (USA)
 37. Indian Fall (RO)
 38. Altar (RO)
 39. White Walls (RO)
 40. Clitgore (RO)
 41. The Thirteenth Sun (RO)
 42. For The Wicked (Canada)
 43. Till Lungs Collapse (RO)
 44. Them Frequencies (Bulgaria)
 45. L.O.S.T. (RO)
 46. An Theos (RO)
 47. Grimaze (Bulgaria)
 48. Seventh Genocide (Italy)
 49. Terravore (Bulgaria)
 50. Extract Division
 51. Still Falling (Greece)
 52. Hypnosis Fireshow (RO – art fireshow)
Reclame

septembrie 4, 2016 - Posted by | music | ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: