equilibrium

The art of life

Profi City Bistrita

PROFI Bistrita Stefan cel MarePROFI a încheiat săptămâna trecută cu încă trei magazine adăugate la portofoliu, în Timișoara, Rădăuți și Bistrița. În Bistrița, Jud. Bistrița Năsăud, str. Ștefan cel Mare, bloc 24/22, funcționează în format City cel de-al doilea magazin Profi din localitate. Suprafața sa totală este de 404 mp din care sala de vânzări ocupă 270 mp. Cu peste 9500 de angajați în 188 de localități din toate cele 41 de județe și municipiul Bucuresti, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

In 2013 Profi a inaugurat primele magazine urbane de format mic Profi City. Spaţiile funcţionează în regim de franciză şi se încadrează în tiparul unui magazin de proximitate.

„Comerciantii care vor să-şi conducă propria afacere dar nu dispun de banii şi de toate cunoştinţele necesare pentru a face bine acest lucru vor fi sprijiniţi de Profi,” declară Pawel Musial, directorul general Profi Rom Food.

Culoarea dominanta a semnalisticii lor exterioare nu va ma fi rosul, ci verdele, pentru a evidentia accentul pe care aceste magazine vor să il pună pe produsele proaspete. Imaginea Profi City este completata de un ceas menit sa sugereze timpul economisit de cei care cumpara din aceste magazine.
Spre deosebire de magazinele Profi standard, cele din categoria City vor avea o sortimentatie mai restransa. Totodata, in concordanta cu suprafata salii de vanzari, numarul de angajati dintr-un asemenea magazin va fi mai mic, de aproximativ 12 persoane.

Retailerul Profi ajunge luna aceasta la pragul de 400 de magazine si vrea sa mai deschida inca 100 pana la sfarsitul anului.

Lantul de supermarketuri Profi, controlat de fondul de investitii polonez Enterprise Investors, va ajunge ca la finalul acestei luni sa detina un numar de 400 de magazine in tara, iar pana la finalul anului, si-a propus sa aiba 500 de unitati, anunta compania.

Planurile Profi din acest an presupun investitii de 50 milioane euro pentru deschiderea a peste 100 de magazine, cu scopul de a ajunge la 500 de unitati, si pentru extinderea retelei logistice. Pana in 2.020, retailerul a anuntat ca vrea sa opereze 1.000 de magazine in tara.

Magazinul PROFI cu numarul 4 in Bistrita

UPDATE: 2 iulie 2018 Un nou supermarket PROFI CITY a fost deschis oficial in aceasta saptamana in Bistrita pe strada Andrei Muresanu, Nr. 30, Jud. Bistrita Nasaud. Suprafata cladire: 295.59 mp, Sala vanzare: 202.00 mp, Telefon: 0724094074. Orar: L-S: 07:00-23:00 / D: 08:00-23:00.

www.profi.ro

Reclame

mai 16, 2016 - Posted by | bistrita, business |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: