equilibrium

The art of life

Inspir Sport deschide un nou magazin la Bistrița

Inspir Sport – un nou concept care încurajează mișcarea și viața sănătoasămotto: „Un vehicul pentru fiecare stare de spirit”

Grupul Comautosport vă invită marți, 19 aprilie, ora 18:00, la deschiderea noului magazin Inspir Sport, de pe bulevardul Decebal, nr.46. Dedicat sportului, energiei și adrenalinei, noul Inspir Sport va pune la dispoziție biciclete, motociclete și ATV-uri. Lansarea va debuta cu un tur al orașului realizat de toți angajații punctelor de vânzare deja existente și va continua cu demonstrații pentru fiecare categorie de vechicul.

Bicicletele și alte mijloace de transport alternativ vor avea o casă nouă începând din această lună. În 19 aprilie, la ora 18:00, la Bistrița, Grupul Comautosport deschide un nou magazin dedicat sportului, energiei și adrenalinei, Inspir Sport.

Un vehicul pentru fiecare stare de spirit” este un concept care încurajează viața sănătoasă și mișcarea în aer liber, folosind mijloace de transport alternativ, de la bicicletă, la motociclete și ATV-uri. Simpla deplasare dintr-un loc în altul poate fi să fie mai distractivă, mai sănătoasă și mai rapidă folosind mijloace de transport alternative.

Primii ambasadori ai acestui concept vor fi chiar angajații Grupului Comautosport care, pentru a sublinia importanța unei vieți sănătoase, se vor deplasa la noul sediu Inspir Sport pe bicicletă, la sfârșitul programului de muncă din ziua inaugurării. Aceștia voi porni simultan, din mai multe părți ale orașului, urmând să se întâlnească în parcarea noului magazin.

Surprizele nu se opresc aici. Cei prezenți la eveniment vor avea ocazia să ia parte la o demonstrație de virtuozitate pe bicicletă, oferită de Ianosi Levente. Pe lângă doza de aventură și distracție, participanții vor avea ocazia să descopere mijloacele de transport potrivite pentru fiecare stare de spirit.

Mesajul noului magazin este că fiecare dintre noi vrem de soluții de transport care să însemne mai mult decât simpla deplasare dintr-un loc în altul. Copiii au nevoie de ceva distractiv care să le consume energia, tinerii caută adrenalină, iar părinții își doresc, de multe ori, relaxare.

Grupul Comautosport este recunoscut în județul Bistrița Năsăud pentru afacerile desfășurate în domenii precum servicii financiare, distribuție și service auto. Rețeaua de distribuție și service auto Comautosport numără 6 reprezentanțe mono-brand și multi-brand, asigurând accesibilitate și servicii de calitate în județ. Grupul își mărește numărul domeniilor de activitate introducând două noi magazine dedicate sportului și transportului alternativ, începând cu luna aprilie 2016.

Reclame

Aprilie 14, 2016 - Posted by | bistrita, sanatate |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: