equilibrium

The art of life

Dark Bombastic Evening 7 (18-20 august 2016)

DARK BOMBASTIC EVENING 7 | 18, 19, 20 August 2016 | Alba Iulia Fortress, Transylvania, Romania

Am anuntat 8 trupe, vom mai anunta inca 10. Daca vor fi in total 21, vom decide saptamana viitoare. Dupa cum s-au asezat si impartit pe zile, vom avea o singura seara de Non-Metal, cu accent pe Rock. Vom avea si ceva Psyhedelic Rock, vor mai fi 2 trupe necunoscute de Black Metal (cu extindere spre 4, poate), vom avea si ceva Instrumental DBE 7Post-Metal/Rock cu tente Sludge/Doom, plus ceva Progressive DM fabulos, mai bagam si ceva Avantgarde Metal/Rock cu multa tehnicitate, vom mai avea ceva Post-Rock dar mult mai linistit si poetic, va mai reveni o trupa care nu a mai fost de ceva vreme pe aici (NonMetal), ceva dreamy pe Alternative Rock cu mult Metal am mai adaugat, plus ceva cumva ciudat ca si concept, dar cu o interpretare total originala… cam toate prea putin cunoscute, dar care vor putea surprinde placut live, credem noi. Trupe „mari” nu vor mai fi, pentru ca vrem sa oferim sansa altora, mai tinere, sa ne impresioneze. Exista deja festivaluri de alte dimensiuni care se focuseaza pe nume mari, pe legende vii, ceea ce este extraordinar pentru o piata Rock de la noi inca „flamanda” de a vedea si revedea artistii care au scris istorie.

Misiunea noastra este complet diferita, nu spunem ca e mai buna sau mai inspirata, ci doar altfel. Ne-am propus sa promovam underground-ul si aici vom ramane. Poate si de asta DBE va continua sa ramana un moment in timp cu accent pe minimalism, pe detaliu, pe descoperire si, de ce nu, pe trairi memorabile si prietenie totala. DBE aduna an de an doar cateva sute de participanti, ceea ce dezvolta o aura intima, unde respectul, zambetul si voia buna se impletesc cu dorinta revederii si evadarea din cotidian.

Plus ca vom mai avea si alte activitati, party-uri in noapte, inclusiv expozitii, pentru ca asta ne este traditia. Cine a fost, stie despre ce vorbim, cine n-a fost dar doreste sa vina, va afla.

Cat despre DBE, stim ca vor veni multi si pentru atmosfera dar si pentru a afla doar acolo cine sunt acesti artisti underground, care vin de la sute si mii de km distanta pentru a canta 45-60 min. Si mai stim ca ni se vor alatura si „patimasii cunoscatori” de muzici, care sunt la fel de asteptati ca si toti ceilalti. Si vor mai ajunge si altii care au auzit ca la DBE e fain, heh. Iar altii care si-ar dori sa revina, doar ca vor fi nevoiti sa se uite de mai multe ori in portofel si poate ca ne vor sari anul acesta. Noi oricum ne vom gandi la ei si le vom transmite un gand bun, stand relaxati pe iarba de la RYMA! , ascultand muzici, relaxandu-ne si povestind de toate, pentru toti!

Abonamentele vor fi disponibile dupa ce vom termina de anuntat toate trupele (probabil prin aprilie), vor fi si bilete pe zile, insa impartirea trupelor pe zile si ore va fi anuntata oficial pe la inceput de august.

DBE – official page | DBE facebook | DBE events

invitati la DBE 7 / 2016

  1. IN THE WOODS
  2. THEODOR BASTARD
  3. DRACONIAN
  4. SPURV
  5. DODHEIMSGARD
  6. KING DUDE
  7. THROES OF DAWN
  8. HAMFERD
Reclame

ianuarie 25, 2016 - Posted by | music | ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: