equilibrium

The art of life

Mezelurile bistritene Agro-Ardeal, de acum si in BILLA Supermarket

Mezelurile Agro Ardeal, de acum si în cele 86 de magazine BILLA Supermarket
 
Lansată încă de anul trecut în magazinele BILLA din toată țara, marca proprie Bun, din România! aduce gustul autentic al produselor românești mai aproape de clienți. Furnizorii aleși cu grijă, în funcție de criterii stricte de calitate și gust, aduc produsele din zone din România recunoscute și apreciate pentru rețele vechi și metodele de producție.
 
Furnizorii Bun, din Romania! sunt atent selecționați în funcție de criterii precum: sortimentația oferită, respectarea normelor în vigoare, dar și apartenența la asociații locale sau naționale care îi califică drept producători românești/locali. Ingredientele folosite joacă un rol esențial, iar produsele au fost alese pentru gustul autentic, așa cum era odinioară.
 
Agro Ardeal, cel mai mare producător român de carne și produse din carne din județul Bistrița-Năsăud este unul dintre principalii furnizori de carne pentru Bun, din România!. Cu peste 20 de ani de experiență, 320 de angajați și 50 de magazine proprii, Agro Ardeal oferă clienților BILLA jambon ardelenesc, șuncă de porc din pulpă întreagă, salam Bistrițean, cârnați groși, cotlet de porc și specialitate ardelenească.
 
Luna aceasta, BILLA România a lansat o campanie TV specială în care se aduce în prim plan dorința sinceră a românilor de a porni în căutarea produselor demult știute, autentice, cu gust bun și pline de aroma copilăriei. Vestea bună pe care BILLA o transmite tuturor este că aceste produse sunt disponibile în toate cele 86 de magazine din țară.
 
„Știm că din ce în ce mai mulți clienți își doresc să recunoască gustul pe care îl știau din copilărie în produsele pe care le consumă. Pentru că identificarea producătorilor autentici a devenit o adevărată provocare, prin marca Bun, din România! aducem aproape calitatea românească în magazinele BILLA din toată țara,” a declarat Sorana Georgia, Director General al BILLA România.
 
Fiecare furnizor de produse Bun, din România! are o poveste la baza căreia se află respectul față de gustul autentic și calitate. Producătorii prepară toate produsele după rețete de demult și au grijă să respecte toate normele aflate în vigoare. (Agro-Ardeal Bistrita, Facebook)
Reclame

Septembrie 22, 2015 - Posted by | bistrita, business | ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: