equilibrium

The art of life

Rockstadt Extreme Fest 2016 (11-14 august Rasnov)

Au fost anuntate deja primele doua formatii care vor urca pe scena festivalului din Rasnov in 2016. De aceasta data concertele se tin inclusiv duminica si asta (banuiesc) pentru ca luni, fiind sarbatoare multi vor profita de ziua libera de luni. My Dying Bride, britanicii revin in Romania cu doom-ul lor inconfundabil. Avand in vedere ca se pregatesc si de lansare unui nou album in aceasta toamna, cu siguranta trebuie vazuti sau revazuti. Iar fanii black-ului melodic se pot bucura de Carach Angren, olandezii au mai fost la REF in 2013 insa o asa trupa merita vazuta chiar si pentru a doua oara. Eu unul am vazut ambele trupe anuntate pentru 2016, merita revazute, insa astept cu nerabdare nume de calibru asteptate de multi fani de multi ani! (cronica si galerie foto pentru REF 2013)

mai multe amanunte pe Rockstadt Extreme Fest

Din 1 septembrie 2015 se pun in vanzare abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016

Editia de anul viitor a Rockstadt Extreme Fest va avea loc in perioada 11 – 14 august 2016, de joi pana duminica. Peste 45 de formatii vor concerta pe parcursul a patru zile de muzica metal, locatia fiind aceeasi, Terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov. Abonamentele vor fi puse in vanzare incepand cu data de 1 septembrie iar organizatorii subliniaza faptul ca, la fel ca si pentru ultimele doua editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul pentru toate cele patru zile ale festivalului. Cei care are nu doresc sa participe la toate cele 4 zile ale festivalului, organizatorii recomanda achizitionarea abonamentelor la pret redus, in perioada de presale.

Pretul abonamentelor la Rockstadt Extreme Fest 2016:

 1. Presale 1 – 130 Ron, perioada 01 septembrie – 15 septembrie 2015
 2. Presale 2 – 160 Ron, perioada 16 septembrie – 27 decembrie 2015
 3. Presale 3 – 190 Ron, perioada 28 decembrie 2015  – 04 martie 2016
 4. Presale 4 – 220 Ron, perioada 05 martie – 10 iulie 2016
 5. Presale 5 – 250 Ron, incepand cu 11 iulie 2016 si inclusiv pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august)
 6. VIP Ticket – 300 Ron, Meet and greet cu artistii.

Abonamentele vor fi disponibile in retelele Eventim, Bilete.ro, Myticket, in reteaua magazinelor Vodafone, Orange, Reteaua Postei Romane, Inmedio si Diverta. In reteaua internationala, biletele vor fi disponibile via Ticketino.com. (Rockstadt Extreme Fest)

O noua confirmare: Cattle Decapitation la Rockstadt Extreme Fest 2016

UPDATE: 3 septembrie 2015 Primele confirmari la noua editie Rockstadt Extreme Fest 2016 au iesit la inaintare marti, 1 septembrie: My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers si Indian Fall. Iata ca avem deja o noua confirmare! Este vorba despre Cattle Decapitation, care din motive obiective au anulat turneul din acest an, revenind asupra acestuia pentru 2016!  Asadar, Cattle Decapitation vor  fi prezenti la editia cu numarul IV a festivalului, ce va avea loc in perioada 11-14 august, pe Terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov. De reamintit ca tot de pe 1 septembrie au fost fi puse in vanzare abonamentele! Pana pe data de 15 septembrie puteti gasi abonamente la pret special de 130 de lei. Organizatorii subliniaza faptul ca la fel ca si pentru ultimele doua editii, NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.  In atentia celor care nu doresc sa participe la toate cele patru zile ale festivalului, organizatorii recomanda achizitionarea abonamentelor la pret redus! Desi programul pe zile va fi disponibil doar in lunile premergatoare festivalului, Rockstadt Extreme Fest 2016 va avea probabil cel mai variat afis de pana acum, respectand aceeasi traditie de a invita un numar considerabil de formatii din numeroase subgenuri muzicale, pentru a oferi una din cele mai friendly experiente de festival din Romania.

Trupa Misfits va concerta la Rockstadt Extreme Fest 2016

UPDATE: 8 septembrie 2015  Martea trecuta va anuntam primele confirmari. Joi a venit rapid la rand alta titulatura. Azi revenim catre voi cu o noua trupa pe afisul Rockstadt Extreme Fest, o formatie ce si-a lasat amprenta in industria rock internationala. Misfits pentru prima oara in Romania si iata o noua premiera la festivalul Rockstadt Exterme Fest 2016, editia cu numarul IV, eveniment ce va avea loc in perioada 11-14 august, pe Terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov.

Benediction si Tankard au confirmat pentru REF 2016

UPDATE: 21 septembrie 2015  „Regii berii” si bunei dispozitii –TANKARD – alaturi de greii de la BENEDICTION (da da da, astept formatia asta inca de la „Subconscious Terror” din anul 1990, asta DA super-surpiza) completeaza lista noilor confirmari la festivalul Rockstadt Extreme Fest 2016.  Editia cu numarul IV a evenimentului va avea loc in perioada 11-14 august, pe terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov.  Va reamintim ca abonamentele costa 160 de lei, aceasta valoare fiind valabila pana pe 27 decembrie 2015. Organizatorii subliniaza faptul ca la fel ca si pentru ultimele doua editii NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului. (REF Facebook)

Insomnium + Alestrorm + Tesseract au confirmat pentru REF 2016

UPDATE: 25 noiembrie 2015 Revenim, azi, cu suflu proaspat de noiembrie si va aducem la cunostinta completarea line-up-ului Rockstadt Extreme Fest 2016 cu TESSERACT, INSOMNIUM si ALESTORM, toate cele 3 formatii fiind in premiera pe o scena din Romania! Editia cu numarul IV a festivalului va avea loc in perioada 11-14 august, pe terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov. (REF Facebook)

UPDATE: 16 decembrie 2015 PARKWAY DRIVE, formatie ce an de an desfasoara turnee sold out in Europa, America si Australia, grup ce nu a lipsit in ultimii ani de pe firmamentul celor mai importante evenimente de profil, precum Rock Am Ring, Wacken, Sziget, With Full Force, Nova Rock, Download, Hellfest sau Graspop, iata ca intregeste, in sfarsit, si afisul festivalului nostru. Editia cu numarul IV a ROCKSTADT EXTREME FEST 2016 va avea loc in perioada 11-14 august, pe terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov.

Borknagar si Destruction plus alte cinci formatii confirmate pentru REF 2016

13 ianuarie 2016 Inceput de an in forta pentru Rockstadt Extreme Fest, luna ianuarie avand pregatite sapte noi confirmari pentru festivalul din august: Borknagar (Norvegia), Destruction (Germania), Hocico (Mexic), Infest (Serbia), Gutted (Ungaria), Clitgore (Romania) si Mind Assault (Africa de Sud).

7 noi confirmari la REF 2016

UPDATE: 2 februarie 2016 Inceputul lunii februarie aduce sapte noi confirmari pentru festivalul din august: Infected Rain (Republica Moldova), Holocausto Canibal (Portugalia), Hteththemeth (Romania), Ordinul Negru (Romania), Lambs (Italia), Postvorta (Italia) si Berserkers (Romania).

Nile confirmati pentru Rockstadt Extreme Fest 2016

UPDATE: 15 februarie 2016 Nile este cel mai nou nume confirmat pentru  Rockstadt Extreme Fest 2016, festival ce are loc in perioada 11-14 august, la baza cetatii din Rasnov. In plus, doua noi nume din scena underground europeana: Moribund Oblivion din Turcia si Stercore din Cehia.

ALESTORM si BENEDICTION nu vor mai fi prezent la REF

UPDATE: 29 februarie 2016 Din pacate avem si o veste mai putin placuta. ALESTORM au decis sa anuleze toate concertele programate pentru 2016, decizie luata exclusiv de formatie pentru a finaliza compozitia si inregistrarile pentru urmatorul material discografic. Din pacate decizia este independenta de noi, insa impreuna cu managementul formatiei am discutat deja reprogramarea concertului pentru Rockstadt Extreme Fest 2017.

Dupa cum deja a fost anuntat prin intermediul canalelor media, activitatea formatiei BENEDICTION este suspendata pe termen nedeterminat, iar toate concertele grupului britanic au fost anulate ca urmare a unor dispute de ordin intern. In masura in care va fi posibil, vom reprograma acest concert. Intre timp lucram la gasirea unui inlocuitor si speram ca in urmatoarele zile sa avem vesti in acest sens. Noi formatii vor fi confirmate in curand.

MOONSORROW si HYPNO5E confirmatia la Rockstadt Extrem Fest 2016

Una din cele mai importante nume ale scenei folk metal, grupul finlandez Moonsorrow revine in Romania cu un nou material discografic, Jumalten Aika, disc ce urmeaza sa fie lansat in urmatoarele luni. Incorporand elemente ale muzicii black si folk metal, soundul trupei este denumit ‘epic heathen metal’, o insumare a elementelor pagane si spirituale prezente atat in conceptul liric cat si muzical. Cu o activitate de peste 20 de ani, Moonsorrow raman una din trupele incontestabile ale scenei internationale de folk metal.

Din Franta avem una din cele mai promitatoare nume ale scenei contemporane metal, Hypno5e. Cu un stil muzical si conceptual aparte, denumit sugestiv Cinematographic Metal, Hypno5e va fi la prima aparitie in Europa de Est, promovand noul album Shores Of The Abstract Line, lansat in luna februarie via Pelagic Records. Acest al treilea material este descris drept o calatorie intr-un peisaj ffilozofic, acolo unde amintirea se contopeste cu imaginatia, oferind o fundatie catre ce inseamna necunoscut si neimaginat.

Nile nu mai ajung la Rockstadt 2016

UPDATE: 16 martie 2016 Cu regret anuntam ca cei de la Nile au luat decizia de a anula toate concertele europene programate in aceasta vara, inclusiv recitalul pentru Rockstadt Extreme Fest 2016. Suntem constienti ca aceasta veste se dovedeste una cat se poate de neplacuta si nedorita, insa, din pacate, este peste puterea noastra cat si a altor organizatori europeni de a controla situatia. Realitatea este ca Nile au anulat toate aceste concerte dupa ce au primit o oferta pentru un turneu american programat tot in luna august, astfel anuland evenimentele programate in Europa. Desi formatia avea deja contractele semnate si aranjamente stabilite atat cu noi cat si cu alti organizatori din Europa, decizia finala a fost de a alege acest turneu. Mentionam ca decizia de a anula aceste concerte apartin exclusiv formatiei si managementului. Din pacate, astfel de anulari nu sunt cazuri singulare, dupa cum s-a putut vedea in ultimii ani, atat in ce priveste festivalul nostru cat si a altor evenimente din Europa. Ne concentram eforturile pentru a pregati un line-up cat mai complex si in acelasi timp cea mai completa editie de pana acum, iar noi confirmari in acest sens vor urma in curand.

Soilwork, Morgoth si E-an-na sunt confirmati pentru Rockstadt Extreme Fest 2016

UPDATE: 16 martie 2016 Soilwork, Morgoth si E-en-na sunt cele mai noi nume confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2016, festival ce are loc in perioada 11-14 august, la baza cetatii din Rasnov.

MAYHEM (De Mysteriis Dom Sathanas set), SOULFLY SI MULTI ALTII CONFIRMATI LA ROCKSTADT EXTREME FEST 2016!

UPDATE: 28 iunie 2016 MAYHEM, SOULFLY si alte 17 nume completeaza lista formatiilor anuntate pentru Rockstadt Extreme Fest 2016, festival ce are loc in perioada 11-14 august, la baza cetatii din Rasnov.

Acestea se alatura altor 29 de formatii confirmate pana in acest moment: Parkway Drive, Moonsorrow, TesseracT, Insomnium, Tankard, My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall, Cattle Decapitation, Soilwork, Morgoth, Borknagar, Destruction, Hocico, Infest, Gutted, Clitgore, Mind Assault, Infected Rain, Holocausto Canibal, Hteththemeth, Hypno5e, Ordinul Negru, E-An-Na, Postvorta, Moribund Oblivion, Stercore si Berserkers.

MISFITS si-au anulat toate concertele programate in Europa

Cu regret anuntam ca MISFITS si-au anulat toate concertele programate in Europa. Din pacate nu am primit o motivatie clara in acest sens din partea managementului, putem doar presupune ca aceste anulari au legatura cu reuniunea alaturi de Danzig, programata in septembrie.

In premiera in Romania, MAYHEM, poate cea mai controversata formatie din istoria muzicii extreme, va concerta cu un set special in care va interpreta integral albumul de debut, De Mysteriis Dom Sathanas, compus si inregistrat alaturi de Euronymus si Varg Vikernes. Interpretarea acestui album va fi completata si de alte compozitii extrase din catalogul discografic al formatiei norvegiene. Considerat unul din cele mai influente albume ale muzicii black metal, compozitia discului a debutat in 1987, insa lansarea a venit abia in 1994, dupa cel mai controversat capitol al scenei norvegiene, umbrit de crime si sinucideri. Showul de 75 de minute va marca si prima aparitie a formatiei atat in Romania cat si pe taramurile Transilvaniei, in timp ce productia in sine va marca cel mai extrem show metal desfasurat vreodata pe teritoriul Romaniei.

SOULFLY, trupa fondata de legendarul Max Cavalera, revine si ea in Romania, la Rockstadt Extreme Fest. Pentru Romania, Soulfly va prezenta un set Best Of, incluzand atat compozitii din repertoriul formatiei lansate in 1997 cat si compozitii clasice SEPULTURA.

Negura Bunget – Show aniversar 20 ani si Avanpremiera ZI la Rockstadt Extreme Fest

UPDATE: 4 iulie 2016 Negura Bunget va concerta pentru prima data la Rockstadt Extreme Fest, cu un show exclusiv compus din doua parti, aniversarea a 20 de ani de activitate, urmata de avanpremiera albumului ZI. Pentru aceste doua segmente, formatia va avea o serie de invitati speciali iar sectiunea dedicata aniversarii va fi interpretat alaturi de Stefan Zaharescu, unul din fostii vocali ai formatiei. A doua parte a show-ului va prezenta, in premiera, doua piese de pe viitorul material discografic, ZI, a doua parte a Trilogiei Transilvane. Asadar, Negura Bunget se alatura altor 48 de formatii confirmate pana in acest moment, un ultim val de nume urmand a fi confirmat in cursul urmatoarelor zile. Toate detaliile le gasiti pe http://www.rockstadtextremefest.ro

formatiile invitate la Rockstadt Extreme Fest 2016:

 1. My Dying Bride (UK)
 2. Carach Angren (Holland)
 3. Mayhem (Norway)
 4. Soulfly (USA)
 5. Morgoth (Germany)
 6. Cattle Decapitation (USA)
 7. Insomnium (Finland)
 8. Borknagar (Norvegia)
 9. Destruction (Germania)
 10. Tesseract (UK)
 11. Negura Bunget
 12. Moonsorrow (Finland)
 13. Soilwork (Sweden)
 14. Tankard (Germany)
 15. Excrementory Grindfuckers (Germany)
 16. Parkway Drive (Australia)
 17. Hocico (Mexic)
 18. Infest (Serbia)
 19. Gutted (Ungaria)
 20. Clitgore (Romania)
 21. Mind Assault (Africa de Sud)
 22. Infected Rain (Republica Moldova)
 23. Holocausto Canibal (Portugalia)
 24. Hteththemeth (Romania)
 25. Ordinul Negru (Romania)
 26. Lambs (Italia)
 27. Postvorta (Italia)
 28. Berserkers (Romania)
 29. Moribund Oblivion (Turcia)
 30. Stercore (Cehia)
 31. Hypno5e (Franta)
 32. E-an-na (Romania)
 33. Indian Fall (Romania)
 34. Bucovina (Romania)
 35. H8 (Romania)
 36. Adimiron (Italia)
 37. Put Solnca (Rusia)
 38. Nexus (Romania)
 39. Poem (Grecia)
 40. Attack Vertical (Elvetia)
 41. Nahum (Cehia)
 42. For The Wicked (Romania)
 43. W3 4R3 NUM83R5 (Romania)
 44. Ura De Dupa Usa (Romania)
 45. Days Of Confusion (Romania)
 46. The Dignity Complex (Romania)
 47. Smallman (Bulgaria)
 48. Angerseed (Ungaria)
 49. Jack The Stripper (Australia)
 50. Inverted Pussyfix (Croatia)
 1. Benediction (UK) – ANULAT
 2. Alestorm (UK) – ANULAT
 3. Nile (USA) – ANULAT
 4. Misfits (USA) – ANULAT
Anunțuri

August 21, 2015 - Posted by | cultura, music |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: