equilibrium

The art of life

Marks&Spencer Food deschide in Romania

Primul brand britanic ce își face intrarea în retailul alimentar românesc: Marks&Spencer

O premiera importanta pentru piata de retail din Romania este deschiderea primului magazin Marks & Spencer Food, un concept adresat celor care doresc sa aiba un stil de viata sanatos. Magazinul va fi situat in interiorul Marks & Spencer din noul centru comercial Mega Mall Bucuresti si va pune la dispozitia clientilor sai dulciuri, ceaiuri, vinuri, paste si sosuri.

2Britanicii Marks&Spencer își lansează magazinele alimentare în România. Prima unitate Marks&Spencer Food va fi deschisă în centrul comercial Mega Mall ce urmează să fie inaugurat pe 14 mai în București, în cartierul Pantelimon. Marks&Spencer este cunoscut pe piața locală ca fiind un retailer de îmbrăcăminte, însă românii care au călătorit în vestul Europei sigur au remarcat magazinele alimentare M&S Simply Food prin aeroporturi sau gări. Conceptul de retail M&S Simply Food pune accentul pe cumpărăturile de impuls, sortimentația fiind formată preponderent din alimente proaspete sau gustări gata-preparate.

În România, grupul britanic va aduce conceptul său tradițional de retail alimentar, magazinul Marks&Spencer Food urmând să împartă spațiul de vânzare cu magazinului  de îmbrăcăminte Marks&Spencer din Mega Mall. Cel mai probabil, sortimentația se va axa pe produsele premium, așa cum este cazul unităților de profil din Marea Britanie. “O premieră importantă pentru piaţa de retail din România este deschiderea primului magazin Marks & Spencer Food, un concept adresat celor care doresc să aibă un stil de viață sănătos, fără a renunța la plăcerea gustului. Magazinul va fi situat în interiorul Marks & Spencer si va pune la dispoziţia clienţilor săi dulciuri, ceaiuri, vinuri, paste şi sosuri”, au menționt reprezentanții NEPI –dezvoltatorul Mega Mall.

SURSA: Magazinul Progresiv

Reclame

Aprilie 23, 2015 - Posted by | business |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: