equilibrium

The art of life

Alexandria Librarii la Bistrita

Alexandria Librarii BistritaAlexandria Librării, una dintre cele mai extinse reţele de librării din ţară, a inaugurat joi, 5 martie 2015 primul magazin din municipiul Bistrița. Evenimentul cel mai așteptat al zilei a fost însă maratonul de caricaturi gratuite oferite de talentatul artist Ovidiu Ambrozie Bortă BOA. Timp de 6 ore, de la 12.00 la 18.00, artistul a aștearnut zâmbete pe buze, în creion, pe colile de hârtie. Desenele (caricaturi sau portrete, după placul “mușteriilor”) su fost dăruite gratuit „protagoniştilor”. Situată în strada Mihai Eminescu nr. 5, librăria are o suprafaţă de vânzare de circa 200 mp. şi oferă un mix inovativ de branduri de top ai retailerilor din domeniul papetarie – birotică. Cele mai importante edituri din România (Rao, Polirom, Humanitas, Corint, Art, Litera, All, Aramis, Steaua Nordului, Paralela 45, Nemira, Editura Trei, Curtea Veche, etc.) au ales Alexandria Librării. Cei mai iscusiţi librari vă așteaptă de joi, 5 martie 2015 în libraria Alexandria în fiecare zi, după următorul program: de luni până vineri de la orele 07.30 la orele 20.00, sâmbăta de la 09-14.

Conceptul Alexandria Librării este original prin oferta variată de carte, prin atmosfera deosebită şi layout-ul modern al librăriilor, prin organizarea de evenimente care susţin adevărata cultură și elită românească (emisiuni TV pe teme culturale, sociale și politice, dezbateri, mese rotunde, lansări de carte, muzică).

La nivel regional, brandul Alexandria Librării s-a impus pe piața de profil, concomitent cu asumarea rolului de promotor al adevăratei elite și culturi românești, mărturie fiind implicarea activă în proiectul “Lecturi Urbane- Orașul Citește”, pe de o parte, dar și dezvoltarea unor programe de reduceri acordate cadrelor didactice și elevilor din sistemul de învățământ românesc (Educard, Schoolcard Alexandria, Partener Card).

Educard Alexandria este un program destinat exclusiv cadrelor didactice din Romania, indiferent de ciclul de învățămant în care activează: preșcolar, gimnazial, liceal sau universitar. Posesorii acestui card primesc o reducere de 10% la toate cărţile care nu fac parte din alte promoţii. Schoolcard Alexandria este un card dedicat elevilor şi studenţilor prin intermediul căruia aceştia primesc o reducere de “5% plus 5%” la cărţi şi rechizite. Pe tot parcursul anului, Alexandria Librării şi editurile partenere organizează promoţii atractive, de la clasicele reduceri procentuale (de 20%, 30% chiar 50%) până la oferte speciale de genul “cumperi trei cărţi şi plăteşti doar două”. Doar la Alexandria Librării bucuria lecturii se dublează! Până la sfârșitul lunii martie, ai reducere subtanțială de 50% la sute de titluri de la Editura All! Să nu mai pomenim de promoțiile speciale din “Luna Iubirii” care continuă până pe 10 martie: 25% reducere la zeci de titluri Rao – Colectia Pentru tine, 20% reducere la seria de autor Aurora Liiceanu, Editura Polirom, 20% reducere la House of Guides (cărţi pentru doamne şi domnişoare), 2+1 gratuit la întreaga ofertă Nemira, 50% reducere la zeci de cărţi pentru copii – Girasol, 10% reducere la toate articolele Helen Exley (cărţi în dar).

Alexandria Librării este una dintre cele mai importante rețele de librării din țară. Apărută în urmă cu 6 decenii ca ”Centrul de librării”, compania deține în acest moment 30 de magazine specializate în 12 județe din România: Suceava (punctul de plecare și centrul de management), Bacău, Botoşani, Iași, Vrancea, Buzău, Vâlcea, Sibiu, Arad, Mureș, Neamț și din martie județul Bistrița-Năsăud, suprafața totală de vânzare fiind de peste 11.000 mp.

Brandul ”Alexandria Librării” și actuala identitate vizuală au luat naștere în anul 2004. Numele amintește de Marea Bibliotecă din Alexandria. Sloganul Alexandria Librării: ”Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu” a devenit laitmotivul acțiunilor noastre.

Alexandria Librării crede în misiunea sa, crede cu putere în rolul pe care îl ocupă lectura în dezvoltarea individuală dar și a societății în ansamblu. Suntem o echipă tânără, dinamică, cu viziune. Proiectul ”Alexandria Librării” este un proiect realizat în timp, cu pași mărunți dar chibzuiți, aflat în continuă expansiune.”

SURSA: Radio ((( T ))) Bistrita 94.1 FM

Va asteptam la Alexandria Librarii Bistrita!

Anunțuri

Martie 6, 2015 - Posted by | bistrita |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: