equilibrium

The art of life

Judecătorul bistriţean Ovidiu Puţura a fost arestat

Judecătorul Ovidiu Puţura, arestat. Acuzaţiile DNA: dare de mită şi trafic de influenţă

Fostul secretar de stat în Ministerul Justiţiei, bistriţeanul Ovidiu Puţura, a fost arestat în dosarul în care este acuzat că a primit foloase de 30.000 de euro pentru intervenţii într-un caz şi că i-a cerut Ovidiu Puturajudecătoarei Corina Iacob să dea o decizie favorabilă într-o cauză în care soţia sa era reclamant. Ovidiu Puţura, acuzat de dare de mită şi trafic de influenţă, a fost arestat, miercuri, pe o perioadă de 30 de zile, printr-o decizie a Curţii de Apel Bucureşti. Decizia CAB poate fi contestată la instanţa supremă. Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) l-au audiat mai multe ore pe Ovidiu Puţura, iar în noaptea de marţi spre miercuri au emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, cerând instanţei arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Judecatorul bistritean Ovidiu Puţura ameninţa o judecătoare: ”Îi rup picioarele, o calc cu maşina. O calc cu maşina şi gătăm”!

Totodată, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis, miercuri, încetarea detaşării la Ministerul Justiţiei a lui Ovidiu Puţura, în urma solicitării făcute de MJ. Din interceptările DNA în cazul fostului secretar de stat în Ministerul Justiţiei, Ovidiu Puţura, reiese că acesta adresa ameninţări la adresa unei judecătoare pe motiv că aceasta ar intenţiona să pronunţe o hotărâre nefavorabilă în dosarul de care era interesat. ”O vezi în spital cu picioarele rupte”, spunea el.In interceptarile DNA, judecatorul bistritean Ovidiu Puţura ameninţa o judecătoare: ”Îi rup picioarele, o calc cu maşina”. (Comunicat DNA, EVZ, Mediafax, Gandul)

Anunțuri

Ianuarie 22, 2015 - Posted by | bistrita |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: