equilibrium

The art of life

A – 12 – a Planeta – de Zecharia Sitchin

„De-a lungul anilor au fost descoperite dovezi ce atesta ca odinioara pe Terra a existat o rasa superioara. Calatori stelari au sosit aici in urma cu milioane de ani, plantand samanta din care avea sa iasa o noua specie uluitoare – OMUL.”

Zeii din Egipt si Sumer au fost niste fiinte superioare noua, locuitori ai planetei Nibiru. Exista dovezi ce atesta ca pe Terra a existat o rasa superioara de razboinici stelari. Ei au sosit aici in urma cu sute de mii de ani, de pe o planeta Zecharia Sitchin - A-12-planetadin afara sistemului nostru solar, au distrus planeta Tiamat (din care s-a format Pamantul si Luna), au exploatat timp de mai multe milenii Pamantul si au manipulat genetic o specie de maimute din care avea sa iasa o noua specie. Omul. Au fost venerati ca zei de catre primii oameni, sumerienii si egiptenii si au creat primele civilizatii si primele regate. Urmele lor pot fi vazute si acum in ruinele vechilor orase, istoria lor poate fi citita in arhivele sumeriene si poate fi vazuta (pictata) pe peretii templelor egiptene. Dovezile sunt sub ochii tai. Poti sa cauti pe internet imagini cu fresce egiptene si basoreliefuri sumeriene si sa te intrebi ce naiba cauta o racheta in picturi de acum 5000 de ani. Rezultatul unei cercetari de peste 30 de ani, A 12-a planeta este prima carte din contorvesata serie Cronicile pamantului, lucrare revolutionara care ofera dovezi de necontestat despre existenta stramosilor extraterestri ai oamenilor.

Toţi oamenii din vechime credeau în zei care au coborât pe Pământ şi care se vor ridica la ceruri după ce îşi vor încheia menirea. Dar nu a fost acordată niciodată credibilitate acestor texte, fiind taxate de oamenii de ştiinţă, încă de la început, ca fiind doar legende. Scrierile Orientului antic, incluzând aici şi numeroase texte astronomice, vorbesc în mod explicit despre o planetă de pe care au venit pe Pământ aceşti astronauţi sau „zei”. Totuşi, când oamenii de ştiinţă au descoperit, descifrat şi transcris o listă antică a corpurilor cereşti, planeta Pluto nu fusese încă descoperită (ea a fost localizată abia în 1930). Cum să accepte ei atunci dovada existenţei a încă unui membru al sistemului nostru solar? Dar acum noi, care la fel ca cei din vechime, cunoaştem că mai există planete şi după Saturn, de ce să nu acceptăm antica dovadă a existenţei celei de-a douăsprezecea planete?

Pe măsură ce ne aventurăm în spaţiu, o privire proaspătă şi o acceptare a vechilor scripturi este mai mult decât actuală. Acum, că astronauţii noştri au aterizat pe Lună, iar navele noastre spaţiale teleghidate explorează şi alte planete, nu mai este chiar atât de imposibil de crezut că o altă civilizaţie, de pe o altă planetă, mult mai avansată decât a noastră, a fost capabilă să-şi trimită astronauţii pe Pământ, cândva, în trecut. Într-adevăr, o serie de scriitori au speculat ideea că unele monumente antice, cum ar fi piramidele sau sculpturile gigantice, trebuie să fi fost făcute de reprezentanţii unei alte civilizaţii, mult mai avansate, care au vizitat planeta noastră – căci, cu siguranţă, cum ar fi putut poseda omul primitiv tehnologia necesară realizării unor astfel de construcţii? Cum se face, ca să dau alt exemplu, că civilizaţia din Sumer a părut să înflorească brusc, farâ nici un precursor, în urmă cu aproape 6000 de ani? Dar, deoarece aceşti scriitori n-au reuşit, în general, să arate când, cum şi, mai presus de toate, de unde au venit aceşti astronauţi din vechime, întrebările lor provocatoare rămân pure speculaţii.

A fost nevoie de treizeci de ani de cercetări, de întoarcere la sursele antice, de acceptare a acestora ad litteram, pentru a crea în mintea mea un scenariu coerent şi plauzibil al evenimentelor din vechime. A Douăsprezecea Planetă îşi propune deci să ofere cititorului o poveste care să răspundă la întrebările de mai sus. Dovezile aduse de mine consistă, în primul rând, chiar din înseşi textele şi desenele antice. Am încercat în această carte să descifrez o cosmogonie sofisticată care explică, poate la. fel de bine ca şi teoriile ştiinţifice moderne, cum s-ar fi putut forma sistemul nostru solar: o planetă invadatoare a fost prinsă pe orbita solară, iar Pământul şi alte părţi ale sistemului solar au fost create. Dovezile prezentate de mine includ şi o hartă celestă a unui zbor spaţial către Pământ de pe această planetă, a douăsprezecea. A urmat apoi dramatica înfiinţare a primelor colonii pământeşti ale nefilimilor. Sunt date chiar şi numele liderilor lor, sunt descrise sentimentele lor: iubirea, gelozia, acumulările şi luptele lor, este explicată natura lor „nemuritoare”. Dar, mai presus de toate, A Douăsprezecea Planetă îşi propune să descopere succesiunea evenimentelor care au dus la facerea omului şi metodele avansate prin care acest lucru a fost înfăptuit.   Ea sugerează complicata legătură care există între om şi „zeii” lui şi aruncă o nouă lumină asupra semnificaţiei unor evenimente, asupra Grădinii Edenului, Turnului Babel, asupra Potopului. Şi, omul – îmbogăţit biologic şi material de cei care l-au făcut – sfârşeşte prin a-şi alunga zeii. Această carte susţine că nu suntem singuri în sistemul nostru solar. Mai degrabă măreşte decât scade credinţa într-o putere supranaturală, pentru că, dacă nefilimii au creat omul pe Pământ, ei nu au făcut decât să îndeplinească un mult mai vast Plan Universal. (Zecharia Sitchin)

 

Planeta lor de bastina ii aduce in imedaiat noastra apropiere la fiecare 3600 de ani, fiindca este tot o planeta a sistemului nostru solar. Planeta este prezenta in mii de marturii in traditiile din toate timpurile ale popoarelor. I se spune Planeta cu 50 de nume, tocmai fiindca se regaseste in traditiile sumeriene, akadiene, babiloniene, mesopotamiene, indiene, chineze si ale altor popoare. Nibiru, Marduk, Planeta crucii, Regele cerurilor, Casa marilor stralucitoare, Cel care arunca foc, A douasprezecea planeta, Planeta zeilor, Planeta rosie, Hercolubus, Sfarsitul Timpului, Omega, sunt doar cateva dintre denumirile mai mult sau mai putin metaforice ale acestui corp ceresc. La care se adauga si un nume modern, un index de catalog, 2003 UB 313, care indica anul tarziu al inmatricularii si care preia in mod uimitor particula UB intrebuintata de sumerieni in clasificarea sa printre corpurile ceresti. Cel mai bine sunt insa pastrate informatii despre planeta NIBIRU si despre apropiata sa trecere prin sistemul nostru solar in Biblie si in tradiile populare romanesti.

Conform cercetarilor lui Zecheria Sitchin, exista o a 10-a planeta a sistemului nostru solar (stiuta de oamenii de stiinta ca Planeta X). Aceasta planeta poarta numele de Nibiru si se afla undeva dincolo de planeta Pluto. Ea este diferita de celelalte planete din sistemul solar,are o orbita foarte eliptica,si necesita 3600 de ani pamanteni sa faca o rotatie completa in jurul Soarelui. Se crede ca periheliul planetei este in apropierea centurii de asteroizi dintre Marte si Jupiter. O ipoteza este ca asteroizii au fost creati de catre Nibiru prin distrugerea unei alte planete, Tiamat (sau Maldek).

Anunnaki au venit pe Pamant pentru un singur motiv anume. Sa caute aur. Nu are nimic a face cu valoarea sa, ca metal pretios, le trebuia aurul pentru ca atmosfera planetei lor se deteriorase, iar aurul era singurul metal care ar fi putut sa o refaca. Astfel, au venit pe Pamant, l-au colonizat, au minat, au construit o baza pentru aeronavele lor in zona unde se situeaza astazi tarile Iran si Irak, si au trait intr-un fel de societate idealista, o colonie mica pentru un timp scurt, apoi au plecat. S-au intors cand Pamantul era mai populat si au amestecat ADN-ul primatelor cu ADN-ul lor, creand astfel o rasa de sclavi care urma sa lucreze in mine, ferme si alte inteprinderi in Sumeria. Ei au creat omul, Homo Sapiens, prin manipulare genetica cu ei insisi si omul maimuta Homo Erectus.

comanda cartea: Elefant.ro

SURSA: Editura Miracol, Dezvatatorul, Libraria Eu Sunt, Libraria Bucuresti.

Anunțuri

Ianuarie 5, 2015 - Posted by | books | ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: