equilibrium

The art of life

Socar a deschis la Bistrita

Am deschis prima benzinărie din Bistriţa. Vei gasi aici cea mai buna calitate de carburant si produsele noastre vedetă – cele tradiţionale gastronomiei din Azerbaijan – cafeaua la nisip si sucul de rodie.
De asemenea, dumneavoastra, clienţii nostri, puteti achiziţiona şi alte produse alimentare sau accesorii pentru maşină, indiferent de anotimp. Tabletele conectate la internet vin în ajutorul celor care au nevoie rapidă de informaţii.

Va asteptam sa ne treceti pragul!

SOCAR deschide prima benzinărie din judeţul Bistriţa-Năsăud. Aceasta se află în municipiul Bistriţa, la adresa Calea Clujului nr. 63. Prin noua investiţie în valoare de aproximativ 1.000.000 euro, compania SOCAR ajunge la 31 de staţii de alimentare în România. Suprafaţa totală a benzinăriei este de 5.700 mp, Socar Romaniadar, în primă fază, staţia de carburanţi a fost sistematizată pe o suprafaţă de 2.000 mp. Benzinăria este dotată cu două pompe de carburanţi multiprodus, din care una cu debit mărit, special pentru camioane. Capacitatea depozitării produselor petroliere este de 120 mc. Pentru staţia din Bistriţa, SOCAR a creat 13 locuri de muncă. Benzinăria are un magazin de 150 mp şi un spaţiu pentru servirea mesei – Cafe Nar. Ca şi în celelalte staţii de alimentare SOCAR, produsele vedetă sunt cele tradiţionale gastronomiei din Azerbaijan – cafeaua la nisip şi sucul de rodie. Clienţii pot achiziţiona şi alte produse alimentare sau accesorii pentru maşină, indiferent de anotimp. Tabletele conectate la internet vin în ajutorul persoanelor care au nevoie rapidă de informaţii.  De asemenea, şoferii îşi pot plăti amenzile de circulaţie prin terminalele ZebraPay, serviciu oferit de SOCAR în toate benzinăriile sale începând din luna octombrie.

SOCAR deţine, în acest moment, staţii de alimentare în următoarele judeţe din România: Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Bistriţa, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea şi Arad.

Socar Romania

Anunțuri

Decembrie 16, 2014 - Posted by | bistrita, business |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: