equilibrium

The art of life

PayPoint – Plateste-ti facturile simplu, sigur si rapid

V-aţi săturat să staţi la cozi interminabile pentru a plăti factura la gaze, lumină, telefonie, televiziune sau rate bancare, pentru a vă reîncărca telefonul mobil sau a efectua alte plăţi în numerar?

PayPoint vă oferă o soluţie comodă pentru a evita aglomeraţia de la ghişeu: plata facturilor, reîncărcarea cartelelor pentru telefonul mobil şi nu numai, în magazinele din apropierea locuinţei, în timp ce vă faceţi cumpărăturile zilnice. Un serviciu autorizat, simplu, rapid, fără costuri suplimentare, în magazine cu program de lucru prelungit.

  • CONSUMATORI – PayPoint: o modalitate simplă şi sigură pentru efectuare plăţi: facturi, rate, reîncărcare electronică, transfer de bani! Toate aproape de tine!
  • COMERCIANTI -PayPoint: o modalitate de diferenţiere faţă de concurenţă, de creştere a traficului în magazin, fidelizare a clienţilor şi majorare a cifrei de afaceri
  • FURNIZORI -PayPoint: o modalitate eficientă de încasare plăţi în numerar, disponibilă clienţilor dumneavoastră în peste 8.500 magazine de proximitate

PayPointPayPoint este unul dintre principalii operatori de plăţi ce oferă servicii cu valoare adăugată la nivel internaţional. Compania este recunoscută pentru tehnologia avansată, pentru serviciile puse la dispoziţie consumatorilor şi pentru poziţia de lider în colectarea de plăţi efectuate prin intermediul reţelelor de terminale electronice amplasate în magazine de proximitate.În magazinele partenere PayPoint puteţi efectua o gamă variată de operaţiuni, dintre sectoarele acoperite putând fi amintite: utilităţi, telecom, media, comerţ, transport, servicii financiare, comerţ electronic.

Înfiinţat în 1997, Grupul PayPoint procesează anual peste 775 milioane de tranzacţii în valoare de peste 14 miliarde de lire sterline pentru peste 6.000 de parteneri. În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de încasare sume în numerar sub marcă proprie în august 2008 şi a extins portofoliul de clienţi prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. Serviciile PayPoint au scopul de a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor prin oferirea unor soluţii de plăţi sigure, simple şi rapide; de a oferi comercianţilor parteneri o oportunitate de afaceri valoroasă; de a permite încasarea plăţii facturilor într-un mod mai eficient şi sigur pentru companiile care le emit.

Dacă sunteţi un consumator care caută o metodă simplă, sigură si rapidă pentru plata facturilor, ratelor, pentru reîncărcarea cartelelor de telefon mobil sau pentru efectuarea transferurilor de bani, PayPoint vă pune la dispoziţie o reţea de peste 8.500 magazine de proximitate, cu program de lucru prelungit.

Dacă sunteţi un comerciant sau o reţea de comercianţi în căutarea unor căi de diferenţiere faţă de concurenţă, de creştere a traficului în magazin, de fidelizare a clienţilor actuali şi de majorare a cifrei de afaceri, parteneriatul cu PayPoint poate fi soluţia! Toate acestea, fără a fi nevoie să suportaţi vreun cost, beneficiind de dotari gratuite şi de tot suportul PayPoint.

Dacă sunteţi o companie în căutarea unor moduri simple şi economice de a încasa plăţile clienţilor dumneavoastră, avem o soluţie care şi-a dovedit eficienţa! În momentul de faţă, PayPoint are încheiate contracte cu peste 71 de clienţi importanţi din domeniul telecomunicaţiilor, al utilităţilor şi al serviciilor financiare, mare parte dintre acestea fiind contracte pentru servicii de colectare plăţi.

Cauta magazinul cel mai apropiat: PayPoint Localizare

Reclame

Septembrie 17, 2014 - Posted by | business, media |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: