equilibrium

The art of life

Carrefour Express Bistrita

Carrefour adauga patru magazine de proximitate retelelor Express si Contact

Grupul Carrefour Romania anunta deschiderea a patru magazine de proximitate in franciza in judetul Bistrita Nasaud, care fac parte din retelele Express si Contact. In acest moment, reteaua „Express” numara 47 de magazine, dintre care carrefour-express10 unitati in orasul Brasov, o unitate in Galati, trei unitati in Giurgiu, o unitate in Satu Mare, trei unitati in Bistrita si 29 in Bucuresti si Ilfov. Express combina profesionalismul angajatilor si calitatea produselor cu care te-ai obisnuit in magazinele Carrefour, cu rapiditatea de cumparare si caracterul personal al unui magazin de proximitate. In acest moment, reteaua „Contact” numara 7 magazine dupa cum urmeaza: cate o unitate in Harman (judetul Brasov), Mizil (judetul Prahova), Ivesti (judetul Galati), Harsova (judetul Constanta), Fetesti (judetul Ialomita), Pechea (judetul Galati) si Lechinta (judetul Bistrita Nasaud). Magazinele Contact prezinta o oferta variata, cu o sortimentatie restransa pe categorii de produse. Spre deosebire de Express, acest nou format de magazin include si produse nonalimentare, dupa modelul „magazinului universal”. Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere.

Date cheie despre cele 4 magazine de proximitate deschise in Bistrita Nasaud:

• Express Alma Florilor se afla pe strada Andrei Muresanu nr. 13 oras Bistrita, are o suprafata de 80 m² si insumeaza aproximativ 2.000 de produse.
• Express Alma Andrei Muresanu se afla pe strada Andrei Muresanu nr. 50, oras Bistrita, are o suprafata de 180 m² si insumeaza aproximativ 3.000 de produse.
• Express Alma Imparatul Traian se afla pe strada Imparatul Traian, nr. 37A, oras Bistrita, are o suprafata de 100 m², insumeaza aproximativ 3.000 de produse si detine 4 locuri de parcare gratuite.
• Contact Alma Lechinta se afla pe Strada Principala nr. 509 A, Comuna Lechinta, Judetul Bistrita Nasaud, are o suprafata de 100 m², insumeaza aproximativ 2.000 de produse si detine 2 locuri de parcare gratuite.

Carrefour opereaza in prezent in Romania 5 formate de magazine, cu un total de 160 de unitati, dintre care 25 de hipermarketuri Carrefour, 80 supermarketuri Market, 47 magazine de proximitate Express, 7 magazine de proximitate Contact si 1 website de comert online: www.carrefour-online.ro. (Wallstreet)

Reclame

septembrie 1, 2014 - Posted by | bistrita, business

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: