equilibrium

The art of life

Winmarkt Bistrita

Winmarkt BistritaWinmarkt este cea mai extinsa retea de centre comerciale din Romania. Portofoliul Winmarkt este format din 15 centre comerciale, situate in locatii centrale din 13 orase, dintre care 12 resedinte de judet, si o cladire de birouri in Ploiesti. Centrele comerciale Winmarkt au fost construite in centrul oraselor pentru a reprezenta principala destinatie comerciala si locul preferat de intalnire al locuitorilor. De aceeea, in fiecare oras, si independent de competitie, Winmarkt face parte din viata cotidiana a oamenilor. Reteaua de centre comerciale Winmarkt a fost achizitonata in martie 2008 de catre IGD, o companie italiana listata la bursa din Milano. Portofoliul IGD cuprinde, pe langa proprietatile din Romania,  19 galerii comerciale si 19 hipermerket-uri, toate aflate in Italia, valoarea totala a acestora ridicandu-se la 1,9 miliarde Euro.

Suntem centrul orasului. Suntem cea mai importanta destinatie de cumparaturi, consolidata de-a lungul timpului. Vom continua sa ne intarim pozitia, cu certitudinea ca, independent de dezvoltarile viitoare ale pietei, locatiile noastre vor continua sa reprezinte prima optiune pentru retaileri si cumparatori.

Misiunea noastra este sa oferim cel mai bun produs din piata, avand in centrul atentiei interesele stakeholderilor nostri. Obiectivele noastre nu sunt doar niste tinte care trebuie atinse, ci un proces continuu prin care urmarim sa ne desfasuram activitatea cu responsabilitate, pentru o afacere sustenabila. De aceea suntem constant concentrati pe asteptarile stakeholderilor nostri, si in mod special:

  • sa satisfacem nevoile cumparatorilor nostri, oferindu-le o diversitate de produse si servicii;
  • sa oferim cele mai bune conditii pentru partenerii nostri de afaceri;
  • sa asiguram un profit stabil si de lunga durata actionarilor nostri;
  • sa oferim angajatilor nostri un mediu de lucru profesionist si integru;
  • sa ne implicam in viata comunitatii locale si sa sustinem interesele acesteia;
  • sa ne desfasuram activitatea in respect fata de mediul inconjurator, protejandu-l pentru generatiile viitoare.

Capitalul nostru cel mai de pret si cheia succesului, sunt oamenii nostri. Pentru ca satisfacerea cumparatorilor nostri depinde de rezultatul eforturilor unite ale echipei noastre, un principiu de baza al companiei este sa mentinem angajamentul la un nivel ridicat, in paralel cu procesul de sustinere a dezvoltarii continue a competentelor angajatilor si a pasiunii de a excela. Piata de retail este foarte competitiva, iar noi suntem hotarati sa performam la nivelul cel mai inalt pentru a ne atinge obiectivele. Credem cu tarie ca integritatea, onestitatea, respectul si reputatia sunt instrumente vitale pentru o afacere de tip win-win.

Reshoes deschide un nou magazin de incaltaminte in Winmarkt Bistrita

Winmarkt Bistrita a inaugurat deschiderea unui nou magazin de incaltaminte Reshoes la primul etaj al centrului comercial. Cu o traditie peste 80 de ani, Reshoes ofera clientilor o gama diversificata de incaltaminte din piele naturala, pentru copii, femei si barbati, la preturi de producator. Va asteptam cu drag la cumparaturi!

Winmarkt iti deschide apetitul pentru shopping!

Ai cumparat Esti premiat… cu un voucher cadou in valoare de 10 lei, cu care poti continua sa faci cumparaturi din magazinele participante.Vino in perioada 16 – 30 iunie la Winmarkt, cumpara de minim 40 de lei si vei primi, pe loc, un voucher cadou, cu o valoare de 10 lei.Ai doua saptamani la dispozitie sa te bucuri de oferta speciala pentru cumparatorii nostri fideli.Numai la Winmarkt.Aproape de tine.Spune-mi cand te apuci de inserat articolele sa vin si eu.Merci!

Winmarkt Bistrita

Str. Garii nr. 17, Bistrita / Telefon: 0263/23.39.09, Fax: 0263/23.37.93

Program: Luni – Sambata: 10:00 – 21:30 / Duminica: 10:00 – 20:00 / Pizzeria GF non-stop

Alte magazine in Winmarkt Bistrita:
Anunțuri

Iunie 16, 2014 - Posted by | bistrita, business |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: