equilibrium

The art of life

Best 5 helmets for Mountain Bike (middle price)

Nu putem incepe o tura pe bike fara a detine o casca pe cap la un nivel cat de cat performant. Nu de alta, dar nu vrem accidente, capuri sparte, rani si cicatrici. Cand te pregatesti sa iti echipezi un bike pentru freeride (downhill, traseu forestier, padure, munti, dealuri si vai) e absolut necesar sa investesti in primul rand intr-o casca decenta. Site-ul Bicycling (articol de Neil Gardine) incearca sa-ti fie de ajutor in alegerile tale si iti recomanda cateva casti de valoare medie in top 5 best helmets (middle price).

  • Specialized Vice Iata o casca de freeride cu o protecție suplimentară pe partea din spate și in lateral. Ventilata suficient pentru curse de freeride, cu 30 de orificii mari plus trei canale interne. Se incheie în siguranță folosind un suport reglabil cu un cadran la spate. Pretul este absolut decent (350 lei) si nu face rabat de la calitate.
  • Silverback Scandi – Super buna, cu o aerodinamica aliens, un model ce atinge brand-uri de valoare, o casca ce se ridica la standarde best pro quality pentru un portofel friendly. Casca utilizeaza un sistem double in-mould  Silverback’s Detox 2 retention system, cu o multime de cupe și canale,  suficent de bine aerisita. Pretul este de doar  80 dolari, deci nu iti goleste cardul de credit.
  • Giro Rift – Avem aici o casca cu detalii premium si un pret middle care se fixeaza ferm pe cap, are 24 de gauri de aerisire de dimensiuni bune, foarte confortabila, cu un capac mare de back-up pentru bikeri ceva mai experimentati. Pretul este de 70 euro.
  • Lazer Compact – Putem spune ca este varful de lance din industria castilor middle freeride, desi foloseste o tehnologie ceva mai veche. Casca este compacta si ofera o protectie buna. Pretul este de doar 50 euro.
  • Met Xilo – Compacta, aerodinamica, suficent de bine aerisita si nu vei avea niciodata probleme cand te lovesti in aer de muste sau albine deoarece vine cu o plasa speciala care nu permite in timpul deplasarii sa iti patrunda in casca vreo zburatoare.  Pret: 40 euro.

1. Specialized Vice2. Silverback Scandi3. Giro Shift4. Lazer Compact5. Met Xilo

Reclame

iunie 5, 2014 - Posted by | auto |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: