equilibrium

The art of life

Rockstadt Extreme Fest 2014 (13-16 august Rasnov)

Rockstadt 2014Rockstadt Extreme Fest,  singurul festival de metal extrem din Romania, isi continua parcursul cu editia din 2014. Aceasta va avea loc in perioada 14 – 16 august la Rasnov. Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se pun in vanzare inca de la editia din acest an. Doar pe durata festivalului, adica in zilele de 29, 30 si 31 august 2013, se vor putea achizitiona abonamente pentru editia viitoare la pretul promotional de 70 lei. KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern, este prima confirmare pentru cea de a doua editie Rockstadt Extreme Fest.Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se pun in vanzare inca de la editia din acest an. Doar pe durata festivalului, adica in zilele de 29, 30 si 31 august, se vor putea achizitiona abonamente pentru editia viitoare la pretul promotional de 70 lei. Dupa incheierea primei editii a festivalului pretul abonamentelor pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 va fi urmatorul:

 • 1 septembrie 2013 – 31 decembrie 2013: 100 lei
 • 1 ianuarie 2014 – 13  iulie 2014: 130 lei
 • 14 iulie – 16 august 2014: 150 lei
 • Categoria VIP Backstage – 250 lei – acces backstage, poze cu artistii, abonament pentru editia din 2015 + tricoul festivalului. Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc in reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe: Biletoo.ro, BLT.ro, MyTicket.ro, Eventim.ro, IaBilet.ro  si Metalhead.ro/bilete.

Rotting-ChristUPDATE: 16 sept 2013  ROTTING CHRIST au confirmat prezenta la Rockstadt Extrem Fest 2014.ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elena a scenei black metal, este cea de a doua trupa confirmata la Rockstadt Extreme Fest 2014.  ROTTING CHRIST a luat fiinta in 1987 si a facut pasul decisiv spre scena de metal extrem in 1993. Momentul a coincis cu lansarea albumului “Thy Mighty Contract”. Black metalul elen impus de ROTTING CHRIST odata cu lansarea acestui produs a devenit un standard de referinta pe piata europeana si mondiala, iar “Thy Mighty Contract” si-a castigat un loc in galeria materialelor ce sintetizeaza esenta black-ului clasic. (Rockstadt Extrem Fest)

UPDATE: 20 septembrie 2013 Noi confirmari completeaza afisul editie din 2014 a festivalului Rockstadt Extreme: pe scena de la Rasnov vor ajunge DAGOBA (Franta), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda) si GRANDEXIT (Suedia).

DragobaGrandexit Mors Principium EstbfpErynnondae
_______________________________________________________________________________________
UPDATE: 23 octombrie 2013 Concert OBITUARY la Rockstadt Extreme Fest 2014. Formatia OBITUARY (SUA) un nume ce a scris istorie pe scena death metal inca de la inceputul anilor “80,  este cea mai recenta confirmare pentru Rockstadt Extreme Fest 2014. Atmosfera macabra, riff-urile clasice, abordarea ritmica primordiala si desigur,  growl-ul lui JohnTardy sunt Obituaryelementele cheie ale unui recital ce va sintetiza pe scena de la Rasnov esenta death metalului. Cu peste 30 de ani de cariera, 8 albume full length, doua DVD-uri si nenumarate turnee in spate, OBITUARY isi pastreaza statutul de reprezentant de marca al curentului death metal. Albumul “Cause Of Death,” lansat in 1990 este piatra de hotar a discografiei formatiei si un material ce va ramane in antologia genului death metal. Tonalitatea foarte joasa si agresiva a vocalului John Tardy – recunoscut ca pionier al abordarii death grunt – este elementul ce defineste identitatea sonora a formatiei.
OBITUARY ajunge la Rasnov in urmatoarea formula: John Tardy- voce / Trevor Peres- chitara /Kenny Andrews – chitara
Terry Butler- bass  /Donald Tardy- tobe. Rockstadt Extreme Fest,  singurul festival de metal extrem din Romania, isi continua parcursul cu editia din 2014. Aceasta va avea loc in perioada 14 – 16 august la Rasnov. Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt deja in vanzare, la urmatoarele categorii de pret:
 • 9 septembrie 2013 – 31 decembrie 2013: 100 lei
 • 1 ianuarie 2014 – 13  iulie 2014: 130 lei
 • 14 iulie – 16 august 2014: 150 lei
Categoria VIP Backstage – 250 lei – acces backstage, poze cu artistii, abonament pentru editia din 2015 + tricoul festivalului.Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc la Hard Rock Cafe, in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Diverta, si online pe IaBilet.ro si Metalhead.ro/bilete.
____________________________________________________________________________
The AgonistUPDATE: 4 decembrie 2013 Concert The Agonist la Rockstadt Extreme Fest 2014 la Rasno. Inca un nume de peste ocean este confirmat pentru editia din 2014 a festivalului Rockstadt Extreme: The Agonist (Canada). Trupa va oferi celor prezenti la Rasnov un recital metalcore, cu substrat social puternic. Identitate trupei The Agonist este definita de prezenta puternica a solistei Alissa White-Gluz  dublata de abilitatea de a jongla cu vocea clean si pasajele de growl si de modul neortodox in care Danny Marino imbina liniile melodice adesea distonante. In decursul unei cariere ce a inceput in 2004 The Agonist a lansat 3 albume, cel mai recent, „Prisoners” datand din 2012. Rockstadt Extreme Fest,  singurul festival de metal extrem din Romania, isi continua parcursul cu editia din 2014. Aceasta va avea loc in perioada 14 – 16 august la Rasnov.
UPDATE: 10 ianuarie 2014 Born From Pain si Eryn Non Dae confirmati la Rockstadt Extreme Fest 2014. Afisul festivalului Rockstadt Extreme este completat cu inca doua nume: BORN FROM PAIN (Olanda) si ERYN NON DAE (Franta) sunt cele mai recente confirmari pentru evenimentul care va avea loc in week-endul 14 – 16 August la Rasnov.
sodomUPDATE: 16 ianuarie 2014   SODOM canta la Rockstadt Extreme Fest 2013! SODOM, pionierii thrashului din spatiul teutonic, sunt cea mai recenta confirmare pentru editia din acest an a festivalului Rockstadt Extreme, care va avea loc la Rasnov, in perioada 14 – 16 August.  Rockstadt Extreme Fest,  singurul festival de metal extrem din Romania, isi continua parcursul cu editia din 2014. Aceasta va avea loc in perioada 14 – 16 August la Rasnov. Editia de anul trecut a festivalului Rockstadt Extreme s-a clasat pe prima pozitie in sectiunea Best Romanian Festival  2013, in cadrul Metalhead Awards.
The ExploitedUPDATE: 18 ianuarie 2014 Trupa scotiana de punk rock THE EXPLOITED va canta la editia de anul acesta a ROCKSTADT Extreme Fest ! Fondata in anul 1980, in East Kilbride din Scotia, de catre Wattie Buchan, trupa britanica punk, nu mai are nevoie de nici o alta prezentare sau introducere, fiind cunoscuta foarte bine de catre cunoscatorii genului abordat.  THE EXPLOITED EUROPEAN TOUR 2014, este turneul confirmat si pe pagina oficiala NUCLEAR BLAST, britanicii de la THE EXPLOITED, semnand chiar astazi 17 Ianuarie 2014, un contract la nivel mondial cu celebra casa de discuri.
BelphegorUPDATE: 04 februarie 2014  Trupa BELPHEGOR, nume cult al scenei death/black europene, este cea mai recenta confirmare pentru editia din acest an a Festivalului Rockstadt Extreme, ce va avea loc in perioada 14 – 16 august la Rasnov.Prezenta oculta si misterioasa, BELPHEGOR detine suprematia de segmentul death/black inca de la lansarea legendarului album de debut “The Last Supper” (1995). Abilitatile tehnice demne de toata atentia, compozitia sofisticata si versurile din care nu lipsesc  incantatiile demonice si blasfemiile sunt elementele care mentin trupa in topul preferintelor iubitorilor genului si asigura muzicienilor statutul de stapani absoluti ai artelor intunecate.
BehemothUPDATE: 18 februarie 2014  Muzicienii de la BEHEMOTH, considerati in acest moment regii metalului extrem si cei care dau tonul in noua era a scenei de profil, vor concerta in Romania la Rockstadt Extreme Fest.  Organizatorii declara: “suntem incantati sa oferim spectatorilor o premiera atat de prestigioasa si sa imbogatim palmaresul festivalului cu BEHEMOTH – trupa momentului pe scena mondiala de metal extrem!” BEHEMOTH si-a facut intrarea pe scena death-black in anul 1991 si de atunci continua sa fie o prezenta sfidatoare, ce incalca in permanenta convenientele sociale si muzicale, in cautarea celor mai percutante mijloace de exprimare.  Revolta impotriva oricaror ingradiri, setea fundamentala de libertate si indubitabila vituozitatea tehnica, ii transforma pe muzicienii de la BEHEMOTH in varful de lance al scenei de metal extrem la ora actuala.
______________________________________________________________________________
UPDATE: 6 martie 2014  Noi confirmari la Rockstadt Extreme Fest: Skeletonwitch (SUA), Misery Index (SUA), Dordeduh (RO) si Kultika (RO).
Skeletonwitch Dordeduh Kultika Misery Index
______________________________________________________________________________
Fleshgod ApocalypseUPDATE: 2 iunie 2014 Inca 7 trupe confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2014 la Rasnov. Scena death metal din Italia va fi reprezentata la Rockstadt Extreme Fest 2014 de Fleshgod Apocalypse, o aparitie particulara, desprinsa parca din alta epoca. Dincolo de abilitatile tehnice desavarsite, trupa impresioneaza si cucereste spectatorii prin showul excentric, ce duce cu gandul la un ritual intunecat dar este in acelasi timp prilej pentru o antrenanta repriza de headbanging. FA canta din 2007 si se afla deja la al treilea material full length din cariera, albumul “Labyrinth”, fiind lansat la jumatatea anului trecut.
 • Deathcore-ul californian ajunge pe scena de la Rockstadt Extreme Fest prin intermediul trupei Arsonists Get All The Girls. Formatia, fondata in 2005, initial ca o gluma intre prieteni, a starnit interesul ascultatorilor din America si Europa prin showurile foarte energice. In august 2013 trupa a lansat “Listen To The Color”, un album foarte alert, ce include 15 piese, pe un material cu durata de doar 30 de minute. Albumul este ale cincilea LP din discografia formatiei. Albumul marcheaza revenirea in formatie a vocalistului Remi Rodberg, cel de numele caruia se leaga piese de rezistenta din cariera formatiei, precum „Hits From The Bow” and „The Game Of Life”, considerate de referinta nu doar doar pentru istoria grupulu ci si pentru evolutia genului grind.
 • Infected Rain (Republica Moldova) imbina intr-o maniera originala vocea feminina cu rifurile disonante si elementele de muzica electronica. Trupa s-a format in 2008, in 2011 a scos pe piata primul full length, „Asylum”, iar anul acesta a urmat al doilea album “Embrace Eternity”. Muzicienii din Infected Rain aduc in fata publicului un sound  revigorant si suficient de agresiv, ce scoate perfect in evidenta prezenta captivanta, energia fara limte si  versatilitatea vocala a Lenei, solista cu care identitatea trupei se suprapune perefct.
 • Indian Fall (Romania) si-a definit identitatea pe segmentul black death melodic. In peste 15 ani de activitate, trupa a castigat aprecierea publicului, atat in tara cat si peste hotare si a lansat sapte materiale discografie, dintre care cele mai reprezentative sunt albumele full length: “Pathfinder” (2001) si “Seasons In Equilibrium” (2009). IF imbina ritmul, adesea sacadat, cu o alternanta intre pasaje simfonice, experimentale si chiar avangardiste si transforma fiecare show intr-o experienta sonica deosebita.
 • Code Red (Romania), nume reprezentativ al death metal-ului brasovean, impresioneaza prin sunetul brutal si prin complexitatea, originalitatea si diversitatea compozitiilor. Formatia a lansat in septembrie 2013 primul sau album, “Dominions Of Our Deceitful Beliefs”.
 • Hteththemeth (Romania) se confunda cu identitatea brasoveanului Lao Kreegan si imbina elemente ambientale cu secvete de inspiratie clasica, neofolk si metal. Showul Hteththemeth transpune spectatorul intr-o atmosfera misterioasa si patrunzatoare, potentata de elemente teatrale si versuri cu incarcatura emotionala puternica.
 • Tot din Brasov vine si The Dignity Complex, un proiect ambitios ce abordeaza intr-un stil propriu conceptul de metal modern, imbinand calmul melodic cu pasajele poliritmice agresive. (Metalhead)

PROMO Rockstadt Extreme Fest 2014 (Rasnov – Brasov)

Exploited, Dagoba si Eryn Non Dae nu mai canta la Rockstadt Extreme Fest
UPDATE: 1 iulie 2014 Exploited nu vor mai canta la Rockstadt Extreme Fest de anul acesta. Trupa si-a anulat toate showurile pana in toamna. Solistul Wattie Buchan a cazut pe scena recent, in Portugalia, aproape facand un atac de cord, urmand sa petreaca o perioada in spital.Din fericire, sunt o gramada de alte trupe bune pe care le puteti vedea in cele 4 zile de festival.

Organizatorii declara: „Trupa franceza Eryn Non Dae, dupa cum ati observat nu se mai afla pe cel mai recent afis al fest-ului, in concluzie nu vor mai fi prezenti la fest.  Motivele sunt total independente de vointa noastra, managementul trupei luand aceasta hotarare cu putin timp in urma, motivand probleme logistice, iar concertele din acea perioada fiind anulate. In alta ordine de idei suntem pe ultima suta de metri cu definitivarea unui line-up care speram sa fie pe gustul vostru si in curand putem anunta si programul pe zile al fest-ului.”

UPDATE: 2 iulie 2014 Legenda punkului britanic THE EXPLOITED nu va mai ajunge la Rockstadt Extreme Fest, dupa ce toate aparitiile trupei programate pana in Noiembrie au fost anulate. Explicatia privind aceasta decizie vine chiar de pe site-ul oficial al formatiei: „Dupa cum probabil ati auzit, vocalul the Exploited, Wattie a suferit un atac de cord in timp ce era pe scena, la inceputul acestui an. Din cauza ca el se afla inca in recuperare, am anulat aparitiile noastre la toate concertele si festivalurile la care ar fi trebuit sa fim prezenti, pana in noiembrie, daca totul va merge bine.” Declaratia in limba engleza poate fi citita aici: http://www.the-exploited.net/

Si cele doua nume originare din Franta, Eryn Non Dae si Dagoba, au ales sa isi contramandeze aparitiile din aceasta vara, asa ca nu vor mai ajunge in Romania.

O serie de alte nume vor fi anuntate in curand. De altfel, afisul festivalului este completat cu noi confirmari: SIBERIAN MEAT GRINDER (Rusia), GOD (RO), ROADKILLSODA (RO), BLOODWAY (RO), KISTVAEN (RO), VALERINNE (RO), ROCK N GHENA (RO), TARG3T (RO), NECROVILE (RO), PROJECT FOR BASTARDS (Franta), POEM (Grecia), THE LUMBERJACK FEEDBACK (Franta), PERSEVERANCE (RO) si DECEASED (RO).

Acestea se adauga celorlalte peste 20 de nume foarte apreciate de iubitorii de metal extrem: BEHEMOTH (Polonia) – varful de lance al scenei de metal extrem la ora actuala, OBITUARY (SUA), nume ce a scris istorie pe scena death metal inca de la inceputul anilor “80, SODOM (Germania), pionierii thrashului teutonic, KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern, ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elena a scenei black metal) DORDEDUH (RO), una din cele mai cunoscute si apreciate trupe romanesti la nivel international, SKELETONWITCH (SUA), MISERY INDEX (SUA), BELPHEGOR (Austria), THE AGONIST (Canada), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda), GRANDEXIT (Suedia), BORN FROM PAIN (Olanda), FLESHGOD APOCALYPSE (Italia), ARSONISTS GET ALL THE GIRLS (SUA), INFECTED RAIN (Republica Moldova),  INDIAN FALL (RO), KULTIKA (RO), CODE RED (RO), HTETHTHEMETH (RO) si THE DIGNITY COMPLEX (RO).
Pana Duminica 13 Iulie se mai pot cumpara abonamente pentru Rockstadt Extreme Fest la pretul de 130 lei, urmand ca de Luni 14 Iulie pretul sa devina 150 lei.

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc in Libraria Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Diverta, si online pe www.Eventim.ro , www.bilete.ro , www.BLT.ro , www.MyTicket.ro , www.IaBilet.ro si www.Metalhead.ro/bilete

Doua scene la Rockstadt Extreme Fest 2014!

Dupa ce Rockstadt Extreme Fest a fost desemnat cel mai bun festival al anului 2013 in Romania, editia din acest ofera fanilor metalului extrem si mai multa muzica si distractie aproape non stop!
O a doua scena va fi instalata in perimetrul festivalului, iar showurile vor tine pana aproape de rasaritul soarelui. Pe parcursul celor 4 zile de festival publicul ii va vedea in actiune pe: Nuvijan (RO), Tragic (RO), Flesh Rodeo (RO), Allochria (Grecia), LieVeil (Bulgaria), Targ3t (RO), Valerinne (RO), Decease (RO), QuantiQ (RO), Poem (Grecia), Killer Victim (RO) , Breathelast (RO), Reborn (RO), Project For Bastards (Franta), si Human Jail (Franta).
Iar impresionanta serie de trupe ce vor urca pe scena mare este intregita de DIAMONDS ARE FOREVER , unul dintre cele mai apreciate nume ale metalcore-ului autohton.
Line up-ul final pentru scena mare este urmatorul:
BEHEMOTH (Polonia) , OBITUARY (SUA), SODOM (Germania), KATATONIA (Suedia), ROTTING CHRIST (Grecia), DORDEDUH (RO), SKELETONWITCH (SUA), MISERY INDEX (SUA), BELPHEGOR (Austria), THE AGONIST (Canada), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda), GRANDEXIT (Suedia), BORN FROM PAIN (Olanda), FLESHGOD APOCALYPSE (Italia), ARSONISTS GET ALL THE GIRLS (SUA), INFECTED RAIN (Republica Moldova), NECROVILE (RO), INDIAN FALL (RO), KULTIKA (RO), CODE RED (RO), HTETHTHEMETH (RO), THE DIGNITY COMPLEX (RO), SIBERIAN MEAT GRINDER (Rusia), GOD (RO), ROADKILLSODA (RO), BLOODWAY (RO), KISTVAEN (RO), ROCK N GHENA (RO), PERSEVERANCE (RO).
Programul pe zile va fi anuntat in scurt timp. 
Cei care inca nu au bilet pentru Rockstadt Extreme Fest mai au timp pana duminica sa cumpere un abonament pentru cele 4 zile ale celui mai mare festival de metal extrem din Romania, la pretul de 130 de lei. Incepand de luni, 14 iulie, abonamentul va costa 150 lei, pret ce va fi mentinut si pe durata festivalului, programat in perioada 13 – 16 august la Rasnov.

În prezent, abonamentul pentru cele 4 zile de Rockstadt Extreme Fest costă 150 lei, preţ ce va fi menţinut şi pe durata festivalului, programat în perioada 13 – 16 august la Râşnov.  

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se găsesc in Librăria Eminescu, la librăria Cărtureşti, în oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Diverta.

Online pe: www.Bilete.ro , www.BLT.ro , www.MyTicket.ro , www.IaBilet.ro , www.Metalhead.ro/bilete si www.Eventim.ro

Biletele VIP pentru Rockstadt Extreme Fest sunt deja epuizate.

Arsonist Get All The Girls inlocuiti de Talbot

UPDATE: 4 august 2014  Ca urmare a unor probleme de ordin logistic, Arsonists Get All The Girls au decis anularea intregului turneu european, inclusiv aparitia la Rockstadt Extreme Fest 2014.  Intr-un comunicat oficial, trupa declara: ”We regret to inform our fans that due to unforeseen circumstances that were out of our control, AGATG will not be able to come to Europe this festival season to perform. We were looking very forward to performing for our fans, so this is very disappointing to us. We will be working on a full European Tour shortly, so we will see you soon!”. In masura in care este posibil, vom incerca reprogramarea show-ului pentru urmatoarele luni. Americanii vor fi inlocuiti la Rockstadt Extreme Fest de grupul estonian Talbot, un mix intre post-metal si doom, catalogat drept „cel mai heavy duo din lume”.

PROGRAM ROCKSTADT EXTREME FEST 2014

SCENA MARE: Joi –  14 august

 1. Obituary                         00:00 – 01:15
 2. Belphegor                       22:30 – 23:30
 3. Fleshgod Apocalypse   21:00 – 22:00
 4. Misery Index                 19:40 – 20:30
 5. Necrovile                        18:25 – 19:10
 6. Code Red                        17:25 – 18:00
 7. Kistvaen                          16:25 – 16:55
 8. Kultika                             15:25 – 15:55
 9. Perseverance                  14:25 – 14:55
 10. The Dignity Complex    13:25 – 13:55

Vineri – 15 august

 1. Behemoth                       00:00 – 01:15
 2. Katatonia                        22:30 – 23:30
 3. Rotting Christ                21:00 – 22:00
 4. Mors Principium Est    19:40 – 20:30
 5. God                                   18:25 – 19:10
 6. Indian Fall                      17:25 – 18:00
 7. Roadkillsoda                  16:25 – 16:55
 8. Bloodway                        15:25 – 15:55
 9. Grandexit                        14:25 – 14:55
 10. Diamonds Are Forever  13:25 – 13:55

Sâmbătă – 16 august

 1. Sodom                              00:00 – 01:15
 2. Dordeduh                         22:30 – 23:30
 3. The Agonist                      21:00 – 22:00
 4. Skeletonwitch                  19:40 – 20:30
 5. Born From Pain              18:25 – 19:10
 6. Siberian Meat Grinder   17:25 – 18:00
 7. Talbot                                16:25 – 16:55
 8. Infected Rain                   15:25 – 15:55
 9. Rock N Ghena                 14:25 – 14:55
 10. Hteththemeth                  13:25 – 13:55

SCENA MICA Miercuri – 13 august 

 1. Nuvijan                          21:00 – 21:30
 2. Tragic                             21:50 – 22:20
 3. Flesh Rodeo                  22:40 – 23:10
 4. Allochiria                       23:30 – 00:15
 5. QuantiQ                         00:35 – 01:15
 6. LieVeil                            01:35 – 02:15
 7. Afterparty cu Buvnitz  02:30 – 05:00

Joi – 14 august

 1. Breathelast                  01:45 – 02:25
 2. Targ3t                          02:40 – 03:15
 3. Reborn                         03:30 – 04:10

Vineri – 15 august

 1. Valerinne                     01:45 – 02:25
 2. Decease                        02:40 – 03:15
 3. Poem                             03:30 – 04:10

 Sâmbătă – 16 august

 1. Killer Victim                     01:45 – 02:25
 2. Project For Bastards       02:40 – 03:15
 3. Human Jail                       03:30 – 04:10
TRUPE INVITATE 2014:
Anunțuri

August 26, 2013 - Posted by | music |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: