equilibrium

The art of life

Care este cel mai bun motor de căutare?

Bing, DuckDuckGo sau Yandex ?

  • Bing – Poti sa incepi sa-ti indrepti atentia spre Bing. Produsul a primit o multime de critici, dar trebuie sa ne concentram pe aspectele pozitive. Microsoft tocmai a lansat o noua interfata de cautare pentru Bing, care a curatat motorul de toate impuritatile de care dai pe Google.  De asemena, Bing nu te streseaza cu reclame inutile.
  • DuckDuckGo – Tanarul motor de cautare DuckDuckGo ofera utilizatorilor sai o practicalitate mult dorita si extraordinara – intimitatea! Motorul devine din ce in ce mai popular pe masura ce Google si tot modificat politica de intimitate care le da voie sa isi urmareasca utilizatorii. Pentru inceput, DuckDuckGo nu iti va inregistra adresa de IP si nici nu va pastra jurnale cu activitatea ta online. Si daca asta nu ajunge – DuckDuckGo nu are deloc reclame, arata rezultate simple si relevante si alte sugestii de cautare.
  • Yandex – Acesta este un motor de cautare rusesc – dar destul de puternic si amenintator pentru Google. Chiar daca esti mai suspicios din fire, iti garantam ca acest produs rusesc functioneaza excelent. Daca pentru Google, un site trebuie sa aiba continut unic si folositor, pentru Yandex, un site bun trebuie sa aiba, pe langa cele de mai sus, si linkuri de incredere. Acesta ar putea fii locul ideal unde sa cauti informatii pentru o lucrare de cercetare, de exemplu. (WallStreet.ro)

mai 18, 2012 - Posted by | media

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 127 de alți urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: