equilibrium

The art of life

Care este cel mai bun motor de căutare?

Bing, DuckDuckGo sau Yandex ?

  • Bing – Poti sa incepi sa-ti indrepti atentia spre Bing. Produsul a primit o multime de critici, dar trebuie sa ne concentram pe aspectele pozitive. Microsoft tocmai a lansat o noua interfata de cautare pentru Bing, care a curatat motorul de toate impuritatile de care dai pe Google.  De asemena, Bing nu te streseaza cu reclame inutile.
  • DuckDuckGo – Tanarul motor de cautare DuckDuckGo ofera utilizatorilor sai o practicalitate mult dorita si extraordinara – intimitatea! Motorul devine din ce in ce mai popular pe masura ce Google si tot modificat politica de intimitate care le da voie sa isi urmareasca utilizatorii. Pentru inceput, DuckDuckGo nu iti va inregistra adresa de IP si nici nu va pastra jurnale cu activitatea ta online. Si daca asta nu ajunge – DuckDuckGo nu are deloc reclame, arata rezultate simple si relevante si alte sugestii de cautare.
  • Yandex – Acesta este un motor de cautare rusesc – dar destul de puternic si amenintator pentru Google. Chiar daca esti mai suspicios din fire, iti garantam ca acest produs rusesc functioneaza excelent. Daca pentru Google, un site trebuie sa aiba continut unic si folositor, pentru Yandex, un site bun trebuie sa aiba, pe langa cele de mai sus, si linkuri de incredere. Acesta ar putea fii locul ideal unde sa cauti informatii pentru o lucrare de cercetare, de exemplu. (WallStreet.ro)
Reclame

Mai 18, 2012 - Posted by | media

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: