equilibrium

The art of life

Viitoare mall-uri 2012-2013 in Romania

 1. Proiectul Colosseum continua – unul dintre cele mai mari mall-uri europene, 137.000 de metri patrati si peste 480 de magazine.
 2. MegaMall, al doilea proiect din estul Capitalei – 70.000 de metri patrati, va fi dezvoltat pe locatia fostei fabrici Electroaparataj, in cartierul Pantelimon.
 3. Parklake Plaza Titan va fi inaugurat in 2013 – va include, pe langa un hipermarket Cora si un cinematograf cu 16 sali, zece terenuri de tenis si fotbal, multiplexul Cinema City cu 16 sali, mallul va cuprinde aproximativ 200 de magazine si 3.000 mp destinati restaurantelor.
 4. Ploiesti Shopping City se deschide in noiembrie 2012 – Carrefour a anuntat ca 50% din suprafata centrului comercial este deja preinchiriata. 
 5. Victoria City Centre Bucuresti – va include o zona cu restaurante, cu o suprafata de 4.500 mp, prima de aceasta dimensiune din Bucuresti, si peste de 32.000 mp cuprinzand chiriasi locali si internationali din domeniul fashion si sectoare similare. Alti chiriasii vor fi din domeniul sportului, electrocasnicelor, decoratiuni, sanatate si frumusete, la care se adauga o zona de divertisment de 8.000 mp cu cinematograf, restaurante, baruri si un club de sport.
 6. Auchan Mall Brasov – se va intinde pe o suprafata de 100 de hectare, va cuprinde intr-o prima faza un shopping center (23 hectare), iar ulterior vor fi construite: un parc de retail (15 hectare), o zona rezidentiala (blocuri cu apartamente pe 26 hectare), un parc de business (cladiri de birouri) si un parc tehnologic (11 hectare). Proiectul ar urma sa fie inaugurat anul viitor.
 7. Promenada Mall Floreasca – deschidere oficiala: octombrie 2013 – Centrul comercial va avea o suprafata bruta inchiriabila de 55.000 de metri patrati si este plasat pe locul 6 in topul celor mai mari centre comerciale aflate in dezvoltare.
 8. Electroputere Parc Colentina – Proiectul ar urma sa aiba 55.000 mp.
 9. Palas Iasi – deschidere oficiala: 31 mai 2012 – Printre brandurile care vor fi prezente la Palas se numara H&M, Tommy Hilfiger, New Yorker, C&A, Stefanel, New Look, Douglas, Humanic, LC Waikiki, Hervis Sports, Colin’s, Levi’s, Motivi, Oodji, L’Occitane, Sephora, Intersport, Ecco, Il Passo, KFC Drive Thru etc.
 10. Cora Mall – Constanta + Brasov + Bacau – mallul din Constanta va cuprinde 150 de magazine, un cinema de 3.500 metri patrati, biliard si bowling, dar si alte zone recreative. In plus, food-court-ul va avea 20 de unitati.
 11. AFI Palace Ploiesti – printre primii chiriasi numarandu-se Cora, Flanco, H&M, Reserved si New Look, hipermarket Cora. (Wall Street)

 

mai 8, 2012 - Posted by | business

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: