equilibrium

The art of life

Aqualand Baile Figa – Beclean (Bistrita)

Băile Figa, cea mai nouă staţiune din ţară, îşi aşteaptă turiştii din 5-10 iunie. Taxele stabilite pentru acest sezon s-au dublat faţă de cele din 2010. Primarul Becleanului se aşteaptă la încasări duble faţă de anul trecut, adică la un milion de lei. Consiliul Local din Beclean a stabilit recent taxe mai mari pentru Băile Figa, o staţiune situată la 3 km distanţă de oraş. Turiştii vor trebui să scoată mai mulţi bani din buzunar pentru a se relaxa fie şi pentru o zi la Figa. Faţă de 2010, parcul balnear va avea un program fix, de la ora 8.00 până la ora 22.00. Intrarea în staţiune costă 10 lei, nu 5 cum era anul trecut, iar din iunie, când se va deschide, preţurile din timpul săptămânii vor fi aceleaşi cu cele practicate în weekendurile din 2010. A crescut şi preţul care le oferă acces turiştilor în interiorul staţiunii la bazinul cu apă dulce şi la centrul spa, adică de la 5 lei a ajuns 10 lei. Turiştii mari amatori de fotbal se pot relaxa cu 30 de lei o oră pe terenul special amenajat. Aceştia vor plăti dublu faţă de anul trecut. În schimb, iubitorii tenisului de masă şi de câmp sunt singurii care nu trebuie să dea mai mult, preţul pentru o oră rămânând cel vechi, de 10 lei. S-au dublat şi tarifele la saună, jacuzzi, finess şi masaj. Pentru 20 de minute la saună şi jacuzzi, preţul este de 2 lei, iar pentru o oră la fitness, 2 lei, respectiv pentru un masaj preţ de 30 de minute, 15 lei. Faţă de anul trecut, şezlongurile exterioare se taxează cu 2 lei pe zi. Primarul Becleanului Nicolae Moldovan spune că deschiderea oficială a Băilor Figa din acest an se va face fie pe 5 iunie, fie pe 10 iunie, în funcţie de cum va fi vremea, însă data va fi anunţată din timp. „La deschiderea sezonului sunt gata o parte din lucrările la Aqualand, adică topoganele, râul leneş şi lacul sărat natural. Investiţia la Aquland este de circa 1,2 milioane de lei. Aqualandul va fi terminat abia la începutul sezonului din 2012″, afirmă primarul Moldovan. Acesta se aşteaptă pentru vara lui 2011 la un profit de circa 1 milion de lei şi la peste 70.000 de turişti, adică la dublarea veniturilor din încasări şi a numărului de turişti din 2010.

INFO: Complexul Balnear Baile Figa este una dintre cele mai noi statiuni deschise in Romania. A fost inaugurata in iulie 2010, find construita cu ajutorul unor fonduri nerambursabile din partea Uniunii Europene (fonduri phare). Piscina exterioara si cea din interior, sezlongurile inmbietoare, terenurile de tenis si fotbal, spatiile de joaca pentru copii, dar si cele cateva iazuri fac parte din „oferta” cu care Băile Figa îşi aşteaptă turiştii în fiecare zi. Statiunea se intinde pe 15 ha si este asesata intr-o depresiune inconjurata de paduri, la doar 3 km de orasul Beclean. La Baile Figa vei gasi un loc perfect de relaxarea, amenajarea spatiilor verzi find realizata in acest scop. Complexul Balnear Baile Figa este si o oaza de sanatate avand in vedere ca proprietatiile apei sarate si a namolului sunt asemanatoare cu cele de la Techirgiol.

TRASEU: De la Bistriţa până la Beclean mergeţi cu maşina pe DN 17, iar drumul dintre Beclean şi Băile Figa îl parcurgeţi în mai puţin de 20 de minute. De pe DN 17 intraţi pe DJ 32 (drum astfaltat).

Servicii oferite la Complexul Balnear Baile Figa. Rasfatate si bucurate de toate serviciile oferite. Incercam sa-ti detaliem fiecare serviciu oferit, astfel incat tu sa iti faci o ideea completa:

 • Bazin acoperit. In cladirea ridicata in mijlocul complexului se afla piscina cu apa dulce, avand o temperatura confortabila. Tot aici se mai gaseste si: sauna, jacuzzi, un cabinet medical, si la etaj sali de masaj, masa de ping-pong si sala de fitness.
 • Bazinul cu apa sarata este amenajat in aer liber find inconjurat de terese unde se poate servi o gustare rece sau calda. In apropierea bazinului cu apa sarate se afla si mini plaja de nisip unde te asteapta imbietoare sezlongurile.
 • Bai de namol. In interiorul complexului exista si un bazil rustic amenajat unde se pot face imachetari si bai cu namol. Namolul de aici este perfect pentru tratamente impotriva bolilor reumatice, ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos si chiar afectiuni ginecologice.
 • Locuri de joaca pentru copii. La noi pana si copii se relaxeaza in spatiul dedicat exclusiv lor. Va puteti lasa copii in singuranta in spatiul de joaca unde se vor putea juca alaturi de ceilalti copii. O multime de topogane si alte jucarii facute din lemn ecologic ii asteapta pe copii vostri.
 • Terenuri de tenis si fotbal. Joaca un fotbal impreuna cu prietenii tai la cele mai mici preturi din zona. Avem la dispozitie doua terenuri de tenis (rechetele sunt incluse in pret) si un teren de fotbal.

UPDATE: 17 iunie 2011 Primarul Nicolae Moldovan spune că investiţia s-a ridicat la 1,2 milioane de lei, dar acesta este doar începutul. „Lucrările care le-am realizat anul acesta au ajuns undeva la 1,2 milioane de lei pentru lacul sărat şi prima parte a Aqualandului. De scurt timp am semnat un contract de finanţare pentru extinderea Aqualandului, şi am primit alte 3,2 milioane de lei finanţare europeană până anul viitor credem că va fi gata”, spune ediulul. Băile Figa inaugurate anul trecut în 25 iunie 2010 au devenit în scurt timp cel mai atractiv punct turistic din judeţ. „Anul trecut am avut în jur de 70.000 de turişti pe perioada sezonului estival, iar anul acesta sperăm să ajungem undeva la 120.000. Figa este fără îndoială cel mai important punct turistic din judeţ şi odată cu realizarea Aqualandului vrem să devină principala atracţie de vară pentru tot Ardealul”, spune Nicolae Moldovan. (Adevarul Bistrita)

UPDATE: 20 august 2011 Primarul orasului Beclean, Nicolae Moldovan, a semnat de putin timp, la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului,  contractul de executie a unui Aqualand la Baile Figa. Valoarea proiectului este de aproape un milion de euro, parcul urmand a fi dat in folosinta in sezonul estival 2012. „Aqualandul va fi prevazut cu mai multe tobogane de adrenalina, de 15-20 de metri inaltime, o piscina imensa cu apa dulce, apa incalzita cu panouri solare si multe alte surprize. Vom inaugura acest parc acvatic la inceputul sezonului estival 2012”, declara primarul Becleanului, Nicolae Moldovan. (Citynews)

UPDATE: 14 septembrie 2011 Primarul din Beclean, Nicolae Moldovan, a declarat, marţi,  că, din bilete de intrare în zona de agrement, s-au încasat circa 650.000 de lei, restul banilor fiind obţinuţi din celelalte servicii, piscină interioară, centru SPA, jacuzzi şi terenuri de sport. Spre deosebire de anul trecut, când au fost inaugurate Băile Figa, anul acesta  turiştii au avut parte de condiţii de distracţie sporite. A mai fost amenajat un lac şi un râu leneş cu tobogane. Potrivit lui Nicolae Moldovan, Primăria Beclean va continua investiţiile în zona de agrement Băile Figa cu amenajarea unui aqualand în valoare de un milion de euro. Acesta va avea un bazin cu apă dulce, trei tobogane dintre care unul în spirală, dar şi un bazin cu apă pentru copii. (Timp Online)

UPDATE: 12 ianuarie 2012  Aqualand de 3, 2 milioane de lei la Baile Figa din Beclean. În vara acestui an, Băile Figa din localitatea Beclean vor beneficia de noi dotări, după ce proiectul primarului Nicolae Moldovan a primit finanţare de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Acesta spune că dacă nu vor exista întârzieri în procedura de licitaţie până în luna iunie beclenarii vor avea la Băile Figa încă două piscine şi trei tobogane, dar şi o saună în aer liber. Primarul Nicolae Moldovan declară pentru CityNews Bistrita că suma necesară pentru execuţia noilor lucrări de la Băile Figa este de 3,2 milioane de lei, în momentul de faţă primindu-se ofertele constructorilor pe SEAP. „Dacă nu vom avea întârzieri, în luna februarie vom începe construcţia piscinelor, cofrarea acestora şi în funcţie de temperaturile de afară inclusiv turnarea betonului”, spune Moldovan. Acesta mai spune că una dintre piscine va fi prevăzuită cu valuri şi un jacuzzi de 12 persoane, suprafaţa acesteia urmând să fie de 30 de metri lungime şi 16 lăţime. „Adâncimea apei va fi de la 50 de centimetri la 1,80 metri”, afirmă primarul. Cea de-a doua piscină, care va fi construită la Băile Figa, are scopul de a-i prelua pe amatorii de distracţie care se dau pe cele trei tobogane înalte de 15-20 de metri, suprafaţa acesteia fiind de 18/12 metri. „Vom avea şi o saună exterioară, iar apa din cele două piscine va fi încălzită cu ajutorul celor 50 de panouri solare”, mai spune Nicolae Moldovan.

UPDATE: 15 martie 2012 Recent, societatea Comlorela – CML Ro (din Beclean, judetul Bistrita) a inceput lucrarile la fundatia complexului balnear Aqualand, din localitatea Baile Figa (judetul Bistrita-Nasaud). Proiectul, a carui valoare a fost estimata la aproximativ 3 milioane de lei, este finantat – in proportii egale – din fonduri nerambursabile si din surse de la bugetul local. Obiectivul de investitii prevede constructia unui parc acvatic, cu o piscina dotata cu facilitati de hidromasaj, precum si una cu topogane, sistemul de incalzire fiind alimentat cu panouri fotovoltaice. Proiectul este destinat sprijinul dezvoltarii turismului in jurul statiunii Baile Figa, prin cresterea ofertei de servicii din domeniul divertismentului si tratamentului, vizand inclusiv sporirea traficului in regiune si avantajele economice ce decurg din acestea. Informatii suplimentare, la CML.

UPDATE: 08 mai 2012  Proiectul de extindere a parcului balnear Baile Figa a fost desemnat cel mai bun proiect de turism din regiune. Primarul orasului Beclean Nicolae Moldovan spune ca distinctia i-a fost inmanata zilele trecute in cadrul galei premiilor Revistei romane de administratie publica locala.Moldovan spune ca se lucreaza in prezent la finalizarea unei piscine cu jeturi de apa pe o suprafata de 600 de metri patrati.Aceasta va avea elemente moderne de miscare a valurilor apei, cascade, o ciuperca pentru divertisment, Jacuzzi si o sauna exterioara.Totodata se are in vedere si realizarea piscinei de aterizare pentru cele trei topogane ultramoderne de la baile Figa.Primarul spune ca apa din cele doua piscine va fi incalzita cu panouri solare, ceea ce ii confera o temperatura mai crescuta decat cea exterioara. (Radio ((( T ))) Bistrita)

UPDATE: 29 mai 2012   Orar/Program/Tarife Baile Figa 2012. Consiliul Local Beclean a stabilit tarifele şi orarul de funcţionare a Complexului Balnear ,,Băile Figa” pentru viitorul sezon estival din acest an. Noutatea faţă de vara anterioară constă în taxa pe noile tobogane care vor deveni funcţionale în această vară, în cadrul “Aqualandului” aflat la această oră într-un stadiu avansat de construcţie. Astfel, pe durata verii, în intervalul 15 iunie – 30 septembrie 2012, programul de funcţionare al băilor va fi zilnic de la ora 8.00 dimineaţa până la ora 22.00 seara. Preţul unui bilet de intrare în staţiune va fi de 10 lei pe zi, de luni până duminică. Preţul unui bilet de intrare în interiorul complexului, la bazinul cu apă dulce va fi tot de 10 lei pe zi, de vineri până duminică inclusiv. De luni până joi în preţul biletului de intrare în staţiune va fi inclus şi accesul la bazinul cu apă dulce din interiorul complexului. Toate tarifele ce vor fi practicate în sezonul estival 2012 pentru facilităţile din băi sunt urmatoarele:  Luni – duminică:

 1. Taxa de intrare în Parcul balnear / Copii sub 7 ani acces gratuit 10 lei / brăţară.
 2. Taxa de intrare în interiorul complexului/(vineri – duminică) 10 lei / brăţară.
 3. Taxa pentru terenul de fotbal/30 lei /oră
 4. Taxa pentru terenul de tenis/10 lei / oră
 5. Taxa pentru şezlong în exterior/2 lei/ zi
 6. Taxa pentru jacuzzi/2 lei / 20 min.
 7. Taxa pentru saună/2 lei / 20 min.
 8. Taxa pentru fitness/2 lei / oră
 9. Masaj /Contract de colaborare cu un specialist/15 lei / 30 min
 10. Abonament intrare 50 lei / lună dacă au avut încheiate abonamente în extrasezon inclusiv luna aprilie
 11. Taxa de acces utilizare tobogane „AquaLand” 10 lei / brăţară.

De luni – joi nu se taxează în interior, este intrare liberă; restul taxelor rămân aceleaşi. Pentru copiii până la 7 ani accesul în staţiune va fi gratuit.

UPDATE: 05 iunie 2012  În Parcul Balnear ,,Băile Figa sunt în fază avansată de realizare lucrările în vederea construirii zonei de Aqualand, parte care vine să completeze oferta de relaxare şi divertisment din renumita staţiune turistică beclenară. Au fost finalizate lucrările de excavaţii la noile bazine şi turnările de fundaţii şi straturi de beton. În continuare, conform graficului de execuţie, se lucrează intens la cele două noi bazine exterioare şi în curând vor fi aduse la faţa locului aparatura şi instalaţiile de montat, iar ultima fază de materializare a proiectului Aqualandului de la Băile Figa vor fi realizate lucrările de asamblare, montaje, finisaje la bazine şi la sistemele acvatice. Finalizarea lucrărilor şi recepţia dotărilor din cadrul acestui proiect este preconizată să aibă loc în vara acestui an. Proiectul de extindere al Băilor Figa prevede construirea unei piscine exterioare cu dimensiunile de 30 metri/15 metri, cu o adâncime variabilă cuprinsă între 1,1 metri şi 1,8 metri şi o formă deosebită de cea standard, cu apă dulce încălzită. Piscina va fi prelungită cu un jacuzzi ataşat având o capacitate de 12 persoane. Apa caldă pentru această piscină va fi furnizată de un sistem cu 30 de panouri solare. Ca fapt inedit, un sistem de pompe montat în bazin va crea un efect de valuri, astfel că marea şi unduirile ei se anunţă a fi imitate cu succes pe meleaguri someşene, între dealurile şi pădurile de la Figa. De asemenea se va construi încă o piscină cu apă dulce caldă, având lungimea de 18 metri, lăţimea de 15 metri şi adâncime cuprinsă între 0,8 metri şi 1,2 metri. Această piscină va fi locul de colectare pentru utilizatorii celor trei tobogane acvatice, prevăzute şi ele a fi realizate în cadrul acestui nou proiect turistic de la Beclean. Toboganele vor pleca de la o înălţime de 10 metri şi vor avea diferite elemente dinamice, cu serpentine, bucle şi alte efecte de senzaţie, pe o lungime la sol de peste 35 de metri. Apa din cea de-a doua piscină va fi antrenată, cu ajutorul unor sisteme complexe de duze şi pompe, în efecte spectaculoase precum cel de ciupercă şi de cascadă. Pentru acest al doilea sistem de divertisment acvatic apa va fi încălzită de un grup termic cu 20 de panouri solare. Un alt obiectiv prevăzut în extinderea parcului balnear cu „Aqualand”-ul este o saună exterioară cu o capacitate de 10 persoane. Toate noile atracţii acvatice, amintite mai sus, (bazine, jacuzzi, efecte cu jet de apă, etc.) vor avea montate proiectoare luminoase subacvatice, care vor produce efecte vizuale deosebite, ce vor încânta turiştii ce îşi vor petrece vacanţele aici. (Rasunetul)

UPDATE: 18 iunie 2012  Al treilea sezon la Baile Figa a inceput sâmbătă 16 iunie 2012. De acum turistii se vor putea scalda in noul bazin de inot cu apa incalzita care beneficiaza si de un jacuzzi. Aqualand-ul se afla încă în construcţie. Peste o lună acesta va fi dat în folosinţă şi va avea trei tobogane cu bazin de aterizare, saună, două piscine cu apă care va fi încălzită cu panouri solare. La acestea se vor adăuga alte elemente speciale care vor da culoare staţiunii. La Figa a început noul sezon estival prin decizia Consiliului Local din 15 iunie până în 30 septembrie. Complexul Balnear este deschis zilnic între orele 8-22.

UPDATE: 24 iulie 2012  Vineri 27 iulie se inaugureaza mini-aqualandul de la Baile Figa. „Vineri, de la ora 13.00 va avea loc festivitatea de inaugurare a celor trei tobogane uriaşe şi a piscinei acestora”, anunţă reprezentaţii Primăriei Beclean.

UPDATE : 02 aprilie 2013  Primarul oraşului Beclean, Nicolae Moldovan a anunţat deja public faptul că în vara acestui an, în zona Băilor Figa va exista şi o ofertă ecvestră de relaxare şi divertisment, pentru amatorii de echitaţie şi călărie. Noua componentă a ofertei turistice de la Băile Figa va fi posibilă ca urmare a unui parteneriat al administraţiei publice locale beclenare cu Herghelia Beclean. Parteneriatul cu Herghelia Beclean vine ca o diversificare a ofertei, dar şi ca un ajutor pentru această unitate de elită a oraşului, destul de ignorată de turişti în ultimul deceniu. Preţurile, orarul şi serviciile vor fi stabilite de către reprezentanţii hergheliei, spaţiul amenajat pentru călărie urmând să fie situat în afara perimetrului Băilor Figa, dar în imediata apropiere a staţiunii.
În plus, la deschiderea sezonului estival vor apărea terase noi, restaurante, practic noi zone de cazare şi distracţie. Şeful administraţiei locale beclenare spune că după trei ani de funcţionare, de acţiune constructivă, la Figa, experienţa îşi spune cuvântul: „Am prins în proiectul de buget pe anul în curs nişte bani prinşi pentru extinderea staţiunii cu un Crazy River, iar în perspectiva viitorului apropiat, avem în vedere posibilitatea construirii unor alte tobogane, mult mai complexe”. „Mă bucură foarte mult faptul că în jurul acestei zone de agrement au apărut foarte mulţi investitori din zona privată a mediului de afaceri, afacerile încep să atingă sume impresionante pentru un oraş de mărimea Becleanului, iar pentru vara viitoare vom avea noi oportunităţi de cazare sau de distracţie”, a concluzionat primarul Nicolae Moldovan. De asemenea, la sfârşitul sezonului estival din acest an, vor începe lucrările la amenajarea Crazy River, un tip de tobogane pe care se alunecă cu colaci mari care pot susţine chiar şi două persoane. Ineditul acestui „râu nebun” constă în faptul că sunt două trasee, unul mai lent şi altul de viteză mare, şi traseele de alunecare sunt compet imprevizibile, cu multă adrenalină şi suspans. Tot pentru turiştii amatori de senzaţii tari, administraţia Băilor Figa se gândeşte să pună în valoare pădurea din apropierea complexului, preconizând amenajarea aici, în viitorul apropiat, a unui parc de aventură. (Mesagerul)

UPDATE: 29 mai 2014  Iată care sunt tarifele verii 2014, aplicate de duminică, 1 Iunie, zilnic (de luni până duminică), între orele 8.00 și 22.00:

 • 10 lei/persoană intrarea în parcul balnear (copiii sub 7 ani au gratuitate);
 • 10 lei/persoană accesul la serviciile disponibile sub acoperiș;
 • 30 de lei/oră terenul de fotbal;
 • 10 lei/oră terenul de tenis;
 • 2 lei/zi șezlongul de exterior;
 • 2 lei/20 de minute jacuzzi;
 • 2 lei/20 de minute sauna;
 • 2 lei/oră fitness;
 • 10 lei/persoană accesul la toboganele din Aqualand;
 • 3 lei/persoană transportul cu trenulețul de vacanță (6 lei/persoană dus-întors).

UPDATE: 2 iunie 2014 Primarul orasşului Beclean a pregătit şi în acest an noi surprize pentru cei care vor merge la Băile Figa. Turiştii se vor putea bucura de încă un bazin de inot si relaxare, mai multe spaţii pentru food & bar unde să poată savura o băutuă rece ori o mâncare delicioasă si noi cabanute de inchirat. Totodata, din acest an in complex vor exista salvamari si un trenulet ce face legatura cu orasul Beclean. (inchiriaza o cabana in Baile Figa)

Reclame

mai 5, 2011 - Posted by | bistrita, turism |

11 comentarii »

 1. Felicitări domnului primar pentru realizări, intr-adevăr cu Băile Figa, oraşul nostru are şanse reale să iasă din anonimat.
  Domnul primar, are intr-adevăr merite pentru realizări, dar nu se poate nega faptul ca dea lungul anilor în care a fost la cârma oraşului, nu şi-a pus amprenta asupra domniei sale AROGANTA.
  Deşi pe blogul domniei sale şi-a aşezat sloganul „un om de cuvânt”, legat de acest aspect,ar fi multe de discutat.
  In drumul ce duce spre Băile Figa, se întinde noul cartier al oraşului, care anual aduce primăriei din taxele privind concesionarea terenurilor sume frumuşele de bani (500 lei/lot). Ce s-a făcut pana acum cu aceşti bani pentru noul cartier?
  Stimaţi reporteri, luaţi aminte şi scrieţi şi despre nerealizări, nu doar laude, laude, că li se urcă la cap. Nu ar strica, dacă aţi sta puţin de vorbă şi cu cetăţenii oneşti ai oraşului şi aţi vedea dezamăgirea acestora cu privire la faptul că şi-au făcut credite în bănci, ori şi-au vândut apartamentele pentru ridicarea unei case în noul cartier, case care zac în buruieni şi de umbra cărora se bucură doar vitele şi îngrijitorii acestora.
  Promisiunile electorale ale dl primar, constau şi în asigurarea utilităţilor în noul cartier, …. faceţi demersuri, vedeţi câte imobile din noul cartier se bucură de electricitate, gaz, apă, canalizare, imobile finalizate de ani buni, doar nu degeaba plătesc cetăţenii concesiunea şi rate la bănci (asta, raportat la sloganul „un om de cuvânt”, pe care dacă îndrăzneşti să-l deranjezi în calitate de cetăţean de rând şi nu ai oareşce funcţii te scoate în şuturi din biroul „personal”).

  Comentariu de Lucia Coman | iunie 6, 2011 | Răspunde

  • Doamna Lucia, pentru asta exista alegeri libere, moment in care avem puterea sa schimbam ceva, sa decidem si noi cine merita si cine nu sa conduca o comunitate. Cred ca nu exista pe pamantul asta un om doar cu bune sau doar cu rele, fiecare dintre noi are printre realizarile sale si bune si rele. Insa toate astea se vor pune in balanta doar la alegeri, unde fiecare dintre noi are o mica/mare putere asupra progresului comunitatii din care face parte.

   Comentariu de zupernews | iunie 6, 2011 | Răspunde

   • Mulţumesc pentru răspuns. Ştim cu toţi cât de obiectivi suntem la vot …. Marea majoritate (şi sunt mulţi din păcate) votează în funcţie de cadourile electorale primite (o găleată goală, umbrele, etc).
    Legat de persoana în discuţie -primarul oraşului Beclean- nu-i pot fi contestate calităţile. Doar că a devenit în timp cam arogant şi nu-şi respectă promisiunile. Altfel, e un primar tânăr, cu iniţiativă şi cu o situaţie materială frumuşică (asta e bine -dovedeşte că e un bun gospodar- mai bun decât unul care să o ia de la zero …. ).
    Personal, mi-aş dori să fie reales la alegeri, însă doar în turul al doilea, pentru a „tremura” puţin, pentru a-şi reaminti, în situaţia în care a uitat … că multora le datorează un minim de respect si aşa cum s-a autointitulat pe blogul său, a dovedi că este „un om de cuvânt”.
    Iar pe cei de la Equilibrium, pentru a dovedi că sunteţi obiectivi (o spun fără pic de ironie) vă invităm în „Cartierul Rezidenţial” al oraşului Beclean,pentru a publica fotografii cu decorul ce întâmpină turiştii ce merg spre Băile Figa (frumoasele alei, vitele stând la umbra caselor,îngrijitorii şi puradeii acestora bucurându-se de imobilele în discuţie -folosite ca toalete publice-), aspect ce i-ar putea ajuta pe cei care sunt nevoiţi să-şi ridice imobilele doar din generator, la deloc neglijabilul preţ al benzinei. -Vă mulţumesc, am convingerea că doar pentru curiozitatea personală, vă veţi întoarce privirea spre cele amintite.

    Comentariu de Lucia Coman | iunie 7, 2011

 2. Perfect de acord cu dumneavoastra legat de votul cumparat cu diferite atentii. Insa mai sunt si oameni care nu se umilesc si nu decad atat de jos. Cu privire la „Cartierul Rezidential” nu sunteti singura care sa va plangeti de aceasta problema. Am mai citit si prin presa locala, am mai auzit si pe altii spunand ca se traieste pe acolo precum in suburbii. Ca de foarta multa vreme nu au fost realizate lucrari de infrastructura. Insa cred ca daca toti locatarii din acea zona se vor organiza mai bine, cu un reprezentant hotarat, depunand plangeri dupa plangeri, cred, adica am speranta ca cineva se va lumina la cap si va face ceva pentru acea zona. In aceasta problema vocile trebuie sa fie mai unite si mai multe pentru a se auzii mai bine. Se pot face petitii, semnaturi, plangeri LEGALE, trimise autoritatilor si de aici sunt convins ca povestea se va schimba in bine ! Eu nu pot decat sa va doresc succes !

  Comentariu de zupernews | iunie 8, 2011 | Răspunde

 3. DOMNUL PRIMAR A FACUT UN LUCRU BUN CU BAILE FIGA

  Comentariu de TOMSA MARIANA | august 16, 2011 | Răspunde

  • Si eu sunt multumit de ce a iesit la Baile Figa iar pe viitor dupa alte investitii cred ca va ajunge pe bune un Aqualand veritabil !

   Comentariu de zupernews | august 27, 2011 | Răspunde

 4. Felicitari domnule primar!!! Sunteti un om cu initiativa si chiar va preocupa binele concetatenilor dvs. ceea ce faceti va ramine multi ani in istoria judetului B_N.” Poate va ginditi sa candidati pentru orasul Bistrita. Avem nevoie de asa oameni!!!!”

  Comentariu de Saveta Radu Bistrita | septembrie 20, 2011 | Răspunde

 5. Ma poate anunta cineva daca cel de al doilea bazin(cel cu topogane) se da in folosinta pana pe data de 15 iulie ? Vin tocmai din Bucuresti si am concediu intre 16–30 iulie. Multumesc anticipat

  Comentariu de Radu Posirca | iulie 4, 2012 | Răspunde

  • Din cate stiu eu topoganele se vor inaugura undeva pe la jumatatea lui august, insa in urma cu o luna a fost dat in folosinta un alt bazin mare cu apa dulce. Vacanta placuta!

   Comentariu de zupernews | iulie 13, 2012 | Răspunde

 6. BUNA!!!
  STIE CINEVA UNDE PUTEM GASI CAZARE DACA VENIM CATEVA ZILE LA BAILE DIN FIGA?SUNT CASUTE,PENSIUNI??
  MERCI

  Comentariu de SIMONA | iulie 7, 2012 | Răspunde

  • Iata cateva informatii care poate iti sunt de folos preluate din ziarele locale:

   Cei care vor să-şi închirieze cabane trebuie să apeleze direct la proprietar. Preţurile diferă de la o cabană la alta. Spre exemplu, pe un site, se arată că închiriatul unei căbănuţe, cu opt locuri, din imediata apropiere a Complexului Balnear „Băile Figa” costă 250 de lei, de luni până joi, şi 300 de lei în week-end. Turiştii care vor să se relaxeze la Băile Figa şi-au găsit locul ideal. Aici pot înota în două bazine cu apă sărată sau într-o piscină cu apă dulce. La fel se pot plimba cu colacul pe un râu leneş sau se pot da pe tobogan. Preţul de intrate este de 10 lei. Pe lângă faptul că turişii au parte de relaxare şi distracţie în momentul în care se duc la Complexul Balnear „Băile Figa”, acum au şi unde să se cazeze. 20 de căbănuţe sunt deja funcţionale şi îşi aşteaptă oaspeţii. În apropierea complexului vor fi construite 200 de astfel de căbănuţe după ce Primăria Beclean a concensionat loturile de teren.
   SURSA: bistriteanul.ro

   Aşadar, o ofertă formulată în spaţiul virtual pentru un imobil din staţiune cu toate dotările şi facilităţile incluse sună cam aşa: “Vă oferim 8 locuri de cazare cu living, bucătărie, dormitoare, baie, apă caldă la orice oră din zi şi din noapte, la preţul de 150 lei/cabană, de luni până joi, respectiv 400 lei/pensiune, de vineri (ora 12.00) până duminică (ora 20.00)”. SURSA: mesagerul.ro

   Cabanutele din Baile Figa – pret de la 250 pana la 300 roni/noapte. Cabana situata in cadrul complexului bailor Figa, într-un loc pitoresc, în mijlocul naturii sta la dispozitia turistilor tot timpul anului, oferindu-va posibilitatea petrecerii concediilor si vacantelor într-un cadru relaxant. Va oferim 8 locuri de cazare cu living, bucatarie, baie. Pretul pe noapte este de 250 ron pe cabana de luni pana joi si 300 ron de vineri pana duminica. SURSA: cabanefiga.ro

   Comentariu de zupernews | iulie 13, 2012 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: