equilibrium

The art of life

Dedeman Bistrita

Retailerul de bricolaj Dedeman, deţinut de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl din Bacău, intentioneaza sa deschida un magazin si la Bistrita, potrivit informaţiilor de pe site-ul oficial. Strategia de extindere a firmei bacauane la nivel national vizeaza o retea de 30 de magazine pina in 2015. Pe siteul oficial al retailerului, Bistrita apare la proiecte cu potential bun iar Dedeman a luat orasul nostru in vizorul investitiilor viitoare. Dedeman activează pe piaţă din anul 1992 şi operează în prezent  o reţea de 20 magazine. Compania se află în plin proces de extindere la nivel naţional. Magazinele au suprafeţe cuprinse între 6.000 si 18.000 metri pătraţi oferind o gamă sortimentală diversificată de peste 45.000 de produse. Centrele comerciale dispun de depozite Drive In de unde pot fi achiziţionate şi încărcate direct în mijloacele de transport materialele grele pentru construcţii.

UPDATE: 20 Mai 2011 Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români care, începând cu anul 1992, au dezvoltat lanţul de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare, de tip Do-It-Yourself, destinat celor ce doresc să îşi construiască şi să-şi amenajeze căminul. Suntem cea mai dinamica companie din domeniu. La 8 ani de la deschiderea primului magazin de tip DIY cu suprafaţă de peste 5000 m2 am devenit lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, operând în prezent o reţea de 23 de magazine. Compania s-a extins într-un ritm constant şi rapid, dar pe lângă calcule şi cifre, cel mai important capital al modelului de business Dedeman este cel uman. Angajaţii care lucrează în cele 23 magazine ale lanţului nostru de retail alcătuiesc o familie, dinamică, pragmatică şi mereu atentă la cerinţele, planurile şi nevoile clienţilor şi partenerilor noştri. În 1994, Dedeman avea 11 angajaţi. În 2002, pentru reţeaua de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare lucrau 245 oameni. Astăzi, la Dedeman, peste 4300 de angajaţi stau la dispoziţia clienţilor noştri, dedicaţi planurilor lor. În reţeaua de magazine Dedeman, clienţii noştri pot alege articole destinate instalaţiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de bază în construcţii, materiale pentru amenajări interioare, scule şi accesorii, unelte şi utilaje, echipamente de protecţie, articole pentru grădina, mobilier, electronice şi electrocasnice. Gama produselor comercializate este extrem de generoasă depăşind 45.000 de repere, acestea provenind de la producători naţionali sau din importuri – Franţa, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania şi China. Dedeman înseamnă totodată servicii de calitate care însoţesc şi completează cumpărăturile pe care clienţii le fac în magazinele noastre. Pe lângă consiliere şi consultanţă, serviciile de logistică şi asistenţă transformă vizita la Dedeman într-o invitaţie de a reveni oricând într-un mediu prietenos, atent şi flexibil, dedicat planurilor celor harnici şi întreprinzători.

UPDATE: 01 Iunie 2011 Dedeman a deschis in aceasta primavara doua magazine, unul la Cluj pe 11 marti si celalaltla Turnul Severin pe 15 aprilie. Urmatoarea locatie in care Dedeman isi va deschide un magazin este in Baia Mare undeva prin vara. Marile companii nationale si internationale par sa fi depasit criza, iar un semn este investitia pe care unul dintre cei mai mari retaileri de bricolaj din Romania a inceput-o in Baia Mare. Pe locul fostei societati Faimar, Dedeman va ridica un magazin de materiale de constructii si amenajari interioare, pentru a carui deschidere proprietarii ar putea cheltui peste 9 milioane de euro, tinand cont de investitia similara facuta in toamna anului trecut la Resita. Pe lista viitoarelor constructii a celor de la Dedeman mai apar urmatoarele locatii: Oradea, Targu Mures, Bistrita, Deva, Alba Iulia, Miercurea Ciuc, Slatina, Giurgiu, Slobozia, Galati si Tulcea.

UPDATE: 01 septembrie 2011  Compania Dedeman din Bacău, cel mai mare retailer de bricolaj de pe piaţă, cu afaceri de 369 mil. euro anul trecut, continuă seria de achiziţii imobiliare pentru extin­derea reţelei în Ardeal prin preluarea unui teren de două hectare în Bistriţa pentru un preţ de aproape 1,6 mil. euro plus TVA (80 de euro/mp). Terenul se află în proprietatea firmei Ario SA, aflată în insolvenţă, şi a fost scos la vânzare de către administratorul judiciar Insolbis SPRL. Ario este o firmă controlată de SIF Banat-Crişana (peste 90% din acţiuni), iar decizia vânzării trebuie aprobată de acţionari într-o adunare generală extraordinară ce va avea loc în data de 12 sep­tembrie. În aceste zile urmează a fi semnat un an­tecontract cu De­deman, potrivit unui convocator publicat pe site-ul BVB. Astfel, administratorul judiciar a convocat acţionarii pentru „aprobarea vânzării Ario Bistriţa către Dedeman Bacău, conform strategiei de vânzare aprobate prin planul de reorganizare – vânzarea către un cum­părător identificat – a unui lot de teren liber de orice fel de con­strucţii şi liber de orice fel de sarcini în suprafaţă totală de 19.870 de metri pătraţi”. Ario este o firmă care produce piese turnate şi prelucrate din oţel şi fontă, robinete industriale şi sisteme de panouri de gard, cu o cifră de afaceri de 1,6 mil. euro în 2010, pierderi de 0,46 mil. euro şi 109 an­gajaţi, potrivit da­telor de la Mi­nisterul Fi­nanţelor. Dedeman, fir­ma fraţilor Pa­văl din Bacău, a mai cumpărat în ultimul an, printre altele, şi terenul fostei fa­brici Tehno­frig din Cluj, precum şi lotul fostei fabrici Al­ba­lact din Alba Iulia. De­de­man a deschis deja magazin pe terenul din Cluj, în timp ce la Alba Iulia va deschide până la sfârşitul acestui an. Dedeman a profitat de reducerea pre­ţurilor la terenuri în perioada crizei şi şi-a dublat reţeaua de la 12 la 24 de magazine, fapt ce i-a adus poziţia de lider pe piaţa de bricolaj. Pe lista oraşelor în care compania intenţionează să mai deschidă magazine se numără şi Deva, Oradea, Miercurea Ciuc sau Târgu-Mureş. Principalii competitori ai Dedeman sunt Praktiker (Germania), Bricostore (Franţa) şi BauMax (Austria), reţele care în această perioadă au un ritm de expansiune mai scăzut. (ZF)

UPDATE: 18 septembrie 2011 Unul dintre investitorii locali care au găsit în actuala situaţie o oportunitate de a se extinde este băcăuanul Dragoş Pavăl, care şi-a dublat reţeaua de magazine Dedeman în ultimii trei ani şi continuă să investească. Până la sfârşitul anului vor mai fi deschise două magazine în Alba-Iulia şi Tulcea, care vor duce reţeaua de bricolaj la 26 de unităţi. În plus, compania a semnat recent un ante-contract pentru achiziţia unui teren în Bistriţa, unde va fi ridicat un alt magazin în prima jumătate a anului viitor. În acest context, Pavăl spune că nu va avea dificultăţi să îndeplinească obiectivul stabilit la începutul anului, şi anume creşterea veniturilor cu 10% în 2011, la peste 400 de milioane de euro. (ZF)

UPDATE: 02 noiembrie 2011 La aceasta ora se lucreaza de zor in zona fostei cladiri ce a apartinut de Ario si unde in foarte scurt timp se va construi o noua cladire ce va cuprinde un centru comercial de bricolaj Dedeman. Ario a vandut terenul pe care se afla fabrica pentru apropximativ 1,6 milioane de euro. Ario s-a aflat de mai multi ani in insolventa, iar singura modalitate pentru a scapa de creditori a fost cea de vindere a terenului, cea mai mare companie de bricolaj din Romania oferind 80 de euro pe mp. In acest moment constructorii demoleaza fosta cladire Ario. (video & foto pe CityNews Bistrita)

UPDATE: 03 noiembrie 2011 PUZ Dedeman Bistrita. În conformitate cu prevederile art. 57, 58 şi 59 din Legea nr. 350/2001 modificată şi completată cu Legea nr. 289/2006 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul, Primăria municipiului Bistriţa supune spre consultarea populaţiei Planul Urbanistic Zonal „Construire spaţii comerciale de mari dimensiuni Dedeman” în municipiul Bistriţa. Beneficiar: S.C. DEDEMAN S.R.L. Documentaţia de urbanism este expusă în holul primăriei, la parter, precum şi pe site-ul Primăriei municipiului Bistriţa www.primariabistrita.ro Persoanele interesate din zonă pot face observaţii în scris cu privire la construcţiile şi amenajările propuse în timp de 25 zile de la apariţia anunţului în ziar, la Centrul de relaţii publice din cadrul primăriei, Piaţa Centrală, nr. 6, camera 8. După consultare, documentaţia este supusă aprobării Consiliului Local al municipiului Bistriţa, devine act adminstrativ şi este opozabilă în instanţă. Conform PUZ-ului suprafata de 69 de mii de metri patrati va fi impartita dupa cum urmeaza: spatii constuite 18.700 mp, parcaje si acces auto 12.000 mp, circulatie aprovizionare 14.700 mp, circulatie pietonala 2359 mp, circulatii auto 14.141 mp si  spatii verzi 6200 mp. In total vor fi create 470 de locuri de parcare pentru clientii care vor beneficia de serviciile acestui complex comercial, accesul catre magazin urmand a se face atat din strada Sigmirului, cat si de pe strada Industriei.

UPDATE: 28 noiembrie 2011  Pana in acest moment 10 judete din Romania duc lipsa de retele de bricolaj printre care si Bistrita. Exista zece judeţe în care reţelele de bricolaj nu au pus deocamdată piciorul, iar într-o serie dintre acestea există premise pentru astfel de investiţii: oraşe de circa 100.000 de locuitori şi un nivel destul de ridicat al construcţiei de noi locuinţe, cum sunt în special Bistriţa şi Râmnicu Vâlcea. Cele două oraşe menţionate nu sunt complet neacoperite, sibienii de la Ambient având centre atât în Vâlcea, cât şi în Bistriţa, dar formatul acestor magazine este mai mic decât al reţelelor clasice de bricolaj, iar mai bine de jumătate din cifra de afaceri tinde să fie obţinută din activitatea de distribuţie. Râmnicu Vâlcea are o populaţie de circa 110.000 de locuitori, iar anul trecut în judeţ au fost construite aproape 1.000 de locuinţe noi, în timp ce Bistriţa are 84.000 de locuitori, iar producţia de case a depăşit anul trecut 800 de unităţi. Târgu-Jiu, Vâlcea, Slatina sau Bistriţa sunt deja pe harta viitoarelor investiţii ale băcăuanilor de la Dedeman, care intenţionează să păs­treze şi anul viitor ritmul de extindere cu cinci magazine noi inclusiv in Bistrita. Reprezentanţii companiei controlate de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl nu oferă detalii referitoare la viitoarele magazine, dar potrivit infomaţiilor din piaţă anul viitor Dedeman ar putea deschide magazine în Bistriţa, Vâlcea şi a doua unitate din Constanţa. (ZF)

UPDATE: 22 decembrie 2011  Dedeman va amenaja in Bistrita 470 de locuri de parcare. Spaţiul comercial în care Dedeman va deschide un nou magazin, în municipiul Bistriţa, a fost prevăzut cu 470 de locuri de parcare, conform Planurilor Urbanistice Zonale. Strada Sigmirului, zona unde va fi amplasat magazinul, va intra în modernizare în următoarea perioadă. “Parcajele si accesele auto vor ocupa 17,3% din suprafaţa totală, spaţiile construite 27,1%, circulaţiile auto pentru aprovizionare 21,3%, circulaţiile pietonale 4,7%, cele auto 20,4%, iar spaţiile verzi 8,95. Suprafaţa totală este de 6.900 de metri pătraţi, construcţia fiind finalizată cel mai probabil anul viitor.” (Radio Transilvania Bistrita)

UPDATE: 17 martie 2012  Plan constructie Dedeman Bistrita (harta/asezare in teren/pozitionare/forma/model). Deocamdata reprezentantii Dedeman nu au facut oficial declaratii cu privire la angajari. Pana vom afla ce posturi se cauta va invit sa resfoiti revista virtuala Dedeman.

UPDATE: 30 martie 2012  Intr-o discutie cu ocazia unui interviu la Radio ((( T ))) Bistrita, primarul Ovidiu Teodor Cretu a declarat legat de  centrul de bricolaj Dedeman Bistrita ca se va deschide oficial la sfarsitul acestui an, mai exact prin toamna lui 2012.

UPDATE: 06 mai 2012  Compania Dedeman, care îşi va deschide în toamna acestui an un magazin de bricolaj si la Bistriţa, recrutează in momentul de fata personal. Bistriţenii interesaţi să obţină un job pot accesa oferta firmei pe site-ul propiu al companiei. În momentul de fata firma cauta pentru magazinul de bricolaj Dedeman Bistrita urmatoarele posturi: consultant vânzări – raion termice (studii superioare), şef raion (studii medii sau superioare), coordonator transport marfă (studii medii), recepţioner marfă (studii medii) şi paznic. Compania susţine că va oferi un pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masă, bonusuri periodice în funcţie de performanţă), training-uri pe vânzare şi pe produse, dar şi posibilitatea dezvoltării în carieră. Mai multe amanunte pe: recrutare.dedeman.ro

UPDATE: 25 mai 2012  Si in aceasta saptamana Dedeman cauta personal pentru viitorul centru comercial de bricolaj din Bistrita. Se cauta urmatoarele posturi. Consultant vanzari – Consiliaza clientii in scopul vanzarii produselor si atingerii targetelor companiei.Receptioneaza marfa din cadrul raionului.Aseaza si expune marfa conform procedurilor interne.Se implica activ in activitatile de promotie desfasurate in cadrul magazinului.Respecta si aplica principiile de vanzare invatate in cadrul training-urilor. Candidatul trebuie sa aiba urmatorul profil:Studii medii/superioare.Experienta in domeniul materialelor de constructii/instalatiilor reprezinta un avantaj.Excelente abilitati de comunicare, interrelationare si lucru in echipa.Experienta in relatiile cu clientii.Disponibilitate la efort fizic si manipulare de marfa.Operare MS Office (Excel, Word). Beneficii:Pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masa, bonusuri lunare in functie de performanta, bonusuri anuale ).Training-uri de vanzare si produse.Posibilitatea dezvoltarii in cariera. Economist -Administreaza situatiile financiare ale magazinului.Intocmeste evidente contabile si gestioneaza documentele corespunzatoare magazinului.Supravegheaza activitatea angajatilor cu responsabilitati in domeniul financiar – contabil din magazin.Candidatul trebuie sa aiba urmatorul profil:Absolvent al unei facultati cu profil economic,sectia finante/contabilitate.Experienta de minim 1 an in domeniul financiar-contabil.Cunoasterea legislatiei in vigoare.Excelente abilitati de comunicare si interrelationare.Rezistenta la stres.Atentie la detalii, orientare spre rezultate si clienti.Operare MS Office ( Excel, Word ), cunoasterea unui program de gestiune reprezinta un avantaj. Beneficii:Pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masa, bonusuri lunare in functie de performanta, bonusuri anuale).Posibilitatea dezvoltarii in cariera. Control Final Case – Realizeaza controlul marfurilor achizitionate de clienti in baza documentelor fiscale emise.Identifica posibile diferente intre marfa cumparata si documentele fiscale.Ofera informatii, amiabil si politicos la solicitarea clientilor (garantii, retur marfa, pozitionare raioane in cadrul magazinului).Asigura ordinea si linistea in cadrul magazinului.Profil candidat:Atestat de agent de paza sau disponibilitatea de a-l obtine.Atentie distributiva si simt al responsabilitatii.Excelente abilitati de comunicare, interrelationare si lucru in echipa.Persoana serioasa, fara antecedente penale.Disponibilitate la efort fizic. (mai multe amnunte pe Recrutare Dedeman Bistrita)

UPDATE: 4 iunie 2012   Si in aceasta saptamana Dedeman Bistrita cauta personal pentru viitorul centru de bricolaj. Se cauta – Dispecer monitorizare – Asigura la intrarea in tura functionarea corecta a echipamentului de supraveghere si conexiunile de date. Monitorizeaza derularea intregii activitati din interiorul si exteriorul magazinului. Coordoneaza si monitorizeaza echipa care se ocupa de control si paza in punctul. De lucru (paznici si controlori finali). Profilul candidatului: Curs de agenti de paza efectuat sau candidatul sa provina din sistemul militar/de ordine publica/alte structuri de securitate. Tinuta impecabila, persoana serioasa, fara antecedente penale. Operare MS Office ( Excel, Word ). Atentie distributiva si simt al resonsabilitatii bine dezvoltate. Abilitati de comunicare si coordonare bine dezvoltate. Beneficii: Salariu atractiv.Bonusuri periodice in functie de performanta. Telefon de serviciu. Bonuri de masa. Se mai cauta – Stivuitorist -Incarca/descarca marfurile in/din mijloacele de transport, utilizand stivuitorul. Manipuleaza si aseaza marfurile in locatiile stabilite, atat manual cat si cu ajutorul stivuitorului. Verifica buna functionare a stivuitorului la inceperea activitatii si anunta despre necesitatea efectuarii reviziilor tehnice periodice. Pastreaza utilajul in conditii bune de functionare. Pastreaza si participa la curatenie in receptie si in zonele adiacente. Profilul candidatului: Autorizare ISCIR obligatorie. Indemanare si simt practic. Persoana organizata si responsabila. Disponibilitate la efort fizic si manipulare de marfa. Beneficii: Pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masa, bonusuri lunare in functie de performanta, bonusuri anuale). Posibilitatea dezvoltarii in cariera. (mai multe amanunte pe: Recrutare Dedeman Bistrita)

UPDATE: 20 iunie 2012   Dedeman Bistrita cauta in aceasta saptamana Casier si Receptioner marfa.

UPDATE: 24 iunie 2012  Alte posturi disponibile oferite de Dedeman BistritaControl Final CaseTehnician service si inchirieri sculeReceptioner marfa. Pentru a vedea o lista completa a locurilor de munca disponibile la Dedeman Bistrita accesati sectiunea cariere de pe siteul oficial, aici. Puteti aplica la adresa de e-mail angajari@dedeman.ro sau direct pe site.

UPDATE: 18 iulue 2012  Dedeman deschide la Slatina. Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide vineri, 20 iulie, magazinul din Slatina, cel de-al treilea din planul de investiţii pe anul 2012. Pentru aceasta, slătinenii vor avea la dispoziţie o gamă extrem de variată de produse, însumând peste 45.000 de articole din domenii precum: materiale de bază în construcţii, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, decoraţiuni interioare, electrocasnice şi electronice, utilaje, scule şi accesorii şi produse pentru grădină.
Pe lângă acestea, magazinul Dedeman oferă şi o serie de servicii auxiliare care transformă renovarea sau amenajarea căminului într-o experienţă cât mai plăcută, eliminând stresul, risipa de timp şi de bani sau alte complicaţii. Astfel, clienţii noştri beneficiază de: livrarea mărfurilor la domiciliu, soluţii de finanţare, consultanţă gratuită, service în garanţie şi postgaranţie pentru centrale termice şi scule electrice, proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, retur produse. Magazinul din Slatina este cel de-al treilea inaugurat anul acesta, după magazinele din Constanţa (al doilea magazin Dedeman din judeţ) şi Râmnicu Vâlcea şi va fi urmat de cel puţin încă o unitate, ce urmează a fi deschisă în toamnă, la Bistriţa.

UPDATE: 24 iulie 2012  In toamna acestui an se va inaugura si la Bistrita un centru comercial Dedeman dedicat bricolajului. In acest moment viitoarea cladire Dedeman Bistrita e aproape construita, iar acum se lucreaza la partea de interior si parcarile din fata complexului. Dedeman se afla in topul centrelor de bricolaj cu vanzari cat Baumax, Praktiker si Bricostore la un loc. Afacerile retailerilor din bricolaj au cunoscut schimbari in 2011: Dedeman si-a continuat expansiunea si evolutia afacerilor, Ambient a urcat in clasament, in timp ce Praktiker si-a continuat declinul. Cifra de afaceri: 475 milioane euro / Profit:49 milioane euro
Angajati:4646 / Magazine:30. Dedeman isi pastreaza suprematia pe piata D-I-Y din Romania, afacerile grupului totalizand 475,79 milioane euro in 2011, in crestere cu 28% fata de nivelul anului 2010. Profitul companiei bacauane s-a ridicat la 48,53 milioane de euro, comparativ cu nivelul anului 2010 cand acesta se situa la peste 36 milioane euro. (wallstreet)

UPDATE: 25 iulie 2012  Dedeman Bistrita cauta in aceasta saptamana pentru viitorul centru de bricolaj urmatoarele posturi: Consultant vanzari si Sofer – 20 tone automacara.

UPDATE: 27 august 2012  DESCHIDEREA OFICIALA a centrului de bricolaj Dedeman Bistrita va avea loc vineri 14 septembrie ! Dedeman deschide pe 14 septembrie, la Bistrita, cel de-al 30-lea magazin al retelei nationale, devenind lider piata si dupa numarul de magazine. Vineri 14 septembrie, ora 8:00 DEDEMAN BISTRITAisi asteapta cumparatorii. Clienţii Dedeman pot alege articole destinate instalaţiilor termice, sanitare, materiale de bază în construcţii, materiale pentru amenajări interioare, scule şi accesorii, unelte şi utilaje, echipamente de protecţie, articole pentru grădină, mobilier, electronice şi electrocasnice, radiatoare, sobe, şeminee, acoperişuri, pavaje, uşi pentru garaj, varuri, vopsele, gresie şi faianţă, parchete, lambriuri, machete, mobilă, decoraţiuni. Mii de premii te asteapta la deschidere ! Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, va deschide, vineri, în urma unei investiţii de 10 milioane de euro, un magazin la Bistriţa, cel de-al 30-lea la nivel naţional şi al patrulea inaugurat în acest an. Potrivit unui comunicat de presă transmis, marti, de companie, magazinul Dedeman din Bistriţa, care va fi inaugurat vineri, este situat pe strada Sigmirului nr. 20, în zona industrială a oraşului, şi are o suprafaţă de peste 12.000 de metri pătraţi, încadrându-se în categoria magazinelor de suprafaţă medie ale reţelei. “Valoarea investiţiei Dedeman din Bistriţa este de 10 milioane de euro, iar deschiderea acestei noi unităţi vine la aproximativ două luni de la inaugurarea magazinului din Slatina. Pentru echipa noului magazin au fost recrutate 178 de persoane, care au trecut printr-un amplu program de pregătire şi specializare”, se arată în comunicat. Potrivit sursei citate, clienţii vor găsi la Dedeman peste 45.000 de articole din domenii precum: materiale de bază în construcţii, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, decoraţiuni interioare, electrocasnice şi electronice, utilaje, scule şi accesorii şi produse pentru grădină. De asemenea, clienţii vor mai beneficia de livrarea mărfurilor la domiciliu, soluţii de finanţare, consultanţă gratuită, service în garanţie şi postgaranţie pentru centrale termice şi scule electrice, proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, retur produse. Magazinul din Bistriţa este cel de-al patrulea inaugurat anul acesta, după magazinele din Constanţa (al doilea magazin Dedeman din judeţ), Râmnicu Vâlcea şi Slatina. Până în 2015, Dedeman are ca target dezvoltarea reţelei naţionale până la un total de 45 de magazine, iar pentru anul în curs compania şi-a propus creşterea cifrei de afaceri cu 10 la sută faţă de 2011, când aceasta a depăşit două miliarde de lei.

Revista Dedeman pentru Bistrita: Dedeman Revista BN

INFORMATII UTILE:

 • DEDEMAN BISTRITA – Str. Sigmirului nr. 20, Bistrita, Jud.Bistrita – Nasaud
 • SERVICIUL SUPORT CLIENTI – TELEFON: 0234.525.525
 • EMAIL: suportclienti@dedeman.ro
 • PROGRAM DE LUCRU
  • LUNI-VINERI: 8.00 – 21.00
  • SAMBATA: 8.00 – 20.00
  • DUMINICA: 9.00 – 18.00

Reclame

noiembrie 16, 2010 - Posted by | bistrita, business

6 comentarii »

 1. buna ziua
  unde se pot trimite cv-uri?

  Comentariu de Igna Maria | noiembrie 20, 2011 | Răspunde

 2. As dori sa ma angajez la magazinul d-voastra.sint tehnician service in centrale termice,aer conditionat si automatizari.As dori sa ma tineti la curent cu posturile aparute sau modul in care as putea lua legatura si cu cine pentru angajare.MultumescPS.am incercat pe adresa lor de contact dar nu exista posibilitatea trimiterii CV-ului

  Comentariu de Feier Iosif | noiembrie 25, 2011 | Răspunde

 3. Pe site-ul lor la link-ul Cariere intrati la Recrutare si acolo reprezentantii Dedeman vor anunta cand vor avea nevoie de personal pentru Dedeman Bistrita. Insa nu uitati ca trebuie sa va faceti cont de membru pe site-ul lor pentru a putea trimite CV-ul. Succes !!!

  Comentariu de zupernews | noiembrie 25, 2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: