equilibrium

The art of life

Medicina Energetica (cuantica)

Medicina energetica reprezinta o “filozofie a vindecarii” ce se bazeaza pe ideea esentiala ca omul este un sistem dinamic de energie (complex corp / minte / suflet / spirit). Principiile sale includ urmatoarele:

1. Sanatatea si boala isi au originea in sistemul subtil de energie
2. Acest sistem coordoneaza forta vitala si corpul fizic
3. Emotiile, gandurile, factorii nutritionali si de mediu afecteaza acest sistem

Medicina energetica este o “tehnologie” ce foloseste drept mediu de vindecare fluxurile bio-electro-magnetice ale corpului uman.

Ea se bazeaza pe conceptul de “energie’” in timp ce medicina obisnuita se bazeaza, in cea mai mare parte, pe conceptul de “materie”, prin folosirea medicamentelor.

Energia este “caramida de baza” a intregului univers, unitatea componenta esentiala a fiecarui lucru si a fiecarei fiinte de pretutindeni. Este un lucru afirmat inca din vechime de intelepti, iar in prezent fizica cuantica a demonstrat ca materia inseamna mult mai putin de 4% din univers (dupa unele studii, chiar mai putin de 1%). Restul reprezinta interactiunea unor campuri informationale de energie pura, manifestata prin rezonanta si diferite fenomene.

Trupul se poate vindeca prin activarea energiilor sale naturale de vindecare si prin regenerarea energiilor ce au devenit slabe, sau dezechilibrate. In acest scop, medicina energetica aduna la un loc o serie de tehnici derivate din traditiile istorice de vindecare, precum medicina traditionala chineza, chi kung, nei kung, acupunctura, terapie cranio-sacrala, reiki, bioterapie, cristaloterapie, suplimente herbale si nutritionale, homeopatie si multe altele.

Tehnicile medicinei energetice se pot utiliza pentru a usura durerea ; pentru a opri evolutia unei boli inca din fazele de inceput, stimularea sistemului imunitar, eliberarea de stres, imbunatatirea memoriei, digestiei, etc. In general, nu exista contraindicatii, putand fi folosite practic pentru tratarea oricaror boli, chiar si a celor grave. Rezultatele pozitive depind insa de o combinatie de factori specifici fiecarui individ.

www.energetic-medicine.net

Reclame

august 17, 2008 - Posted by | sanatate | ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: