equilibrium

The art of life

Hrana vie

Hrana vie ajută organismul să fie ferit de boli; în cazul în care ceva din noi s-a îmbolnăvit, consumând această alimentaţie naturală, se poate vindeca complet după un tratament ce variază între 6 luni şi 1 an şi 8 luni. Astfel, se pot vindeca chiar şi cele mai grave boli, printre care putem numi cancerul, boală asupra vindecării căreia vom pune un accent deosebit în această lucrare.

Nu vă veţi putea schimba viaţa, recâştigându-vă sănătatea, decât sădindu-vă în conştiinţă dorinţa de a vă ajuta singuri.

Din nefericire, oamenii nu trec de bună voie la regimul de viaţă natural, la alimentaţia pregătită fără foc, decât dacă încep să-şi dea seama că altă cale nu mai există.

Acum intervin minunea, fantasticul, incredibilul, vindecarea spectaculoasă – la drept vorbind – AUTOVINDECAREA. Propriul sistem de apărarea – imunitatea – este repus în stare de alertă, de luptă, de corectare, apoi de întreţinere a unui mare bun câştigat – SĂNĂTATEA. Se ştie că adevărurile mari sunt simple. Acesta este unul dintre ele.

În corpul fiecăruia dintre noi există şi celule atipice, canceroase. Este cunoscut faptul că ele se hrănesc, trăiesc şi se înmulţesc rapid datorită hranei preparate cu ajutorul focului, deoarece aceasta este complet lipsită de enzime. Se cunoaşte, de altfel, că enzimele sunt însăşi viaţa noastră, dar ele se găsesc numai în hrana vie (netratată termic). Şi orice om bolnav are lipsă de enzime. Când postiţi sau când apelaţi la hrana vie, celulele canceroase se supără foarte tare, rabdă de foame, se împuţinează rapid şi în cele din urmă sfârşesc prin moarte. Dacă, de exemplu, după o anumită perioadă de consumare a hranei vii, ingeraţi hrană prelucrată termic (moartă), ele se bucură, învie şi se înmulţesc rapid, îmbolnăvindu-vă mai rău.

Este de-a dreptul incredibil că, de sute de mii de ani de când s-a descoperit focul, noi, pământenii, ducem o luptă acerbă cu propria noastră persoană, cu propria noastră sănătate.

Este aproape de necrezut că tot ceea ce se ştie în domeniul gastronomiei de atâta timp este împotriva omenirii, este otrăvitor şi ucigător. Fierberea, coacerea, prăjirea produselor naturale ne omoară încet, dar sigur. Dacă acest fapt ar fi înţeles de către cei în drept, nu ar mai trebui să existe industria de panificaţie, nici cea a laptelui sau a cărnii, mai ales, apoi cele ale zahărului alb, a medicamentelor, a produselor alimentare sintetice deoarece toate ne distrug sănătatea. Pare imposibil !?…Cu cât alimentaţia este mai sofisticată, mai industrializată, mai trecută prin para focului, cu atât nivelul intoxicaţiei zilnice este mai puternic.

De multe mii de ani, filosofiile hindusă, chineză şi greacă, prin învăţaţi de talia lui Hipocrate, Aristotel, Pitagora, la greci, atenţionează prin tot felul de mijloace că, pentru a trăi sănătoşi, trebuie să ne hrănim cu alimente netratate termic. Acestea sunt alimente şi medicamente în acelaşi timp.

Străduiţi-vă să adoptaţi o alimentaţie naturală, fără adaos de preparate sintetice, în care să predomine crudităţile proaspete.
Evitaţi ori de câte ori puteţi mâncărurile ce conţin ingredienţi chimici, ca de altfel şi băuturile alcoolice din comerţ, care sunt foarte nocive pentru organism.

Consumaţi numai hrană vie preparată din legume, fructe şi cereale şi nu vă veţi îmbolnăvi !

Atenţie la microunde ! Nu folosiţi sub nici un motiv acest gen de cuptor. Mâncărurile pregătite la microunde suferă mari transformări în rău. Printre altele, se face simţită creşterea hematocritului, a leucocitelor şi a colesterolului, în paralel cu diminuarea rapidă a limfocitelor, fapt ce constituie suficiente semnale de alarmă.

Consecinţele, măsurabile la om, induse de alimentele tratate cu microunde prezintă, comparativ cu cele care nu au suferit acest tratament, modificări la nivel celular, ce indică stadiul iniţial al unui proces patologic, preludiul cancerogenezei….

 

Hrana Vie – Elena Nita Ibrian

www.miracol.ro

Reclame

august 4, 2008 - Posted by | sanatate |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: